Invitatie la pescuit in delta

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Petrescu Eugen
Membru forum
18

Re: INVITATIE LA PESCUIT ÃŽN DELTA

Mesaj de Petrescu Eugen »

ÃŽn mod cert la aceasta participare numeroasa locatia va trebui schimbata.
Intentionam sa merg astazi din nou pentru a definitiva locatia, dar aici ploua si la ora actuala (13,45), asa ca amân deplasarea pentru miercuri 8 octombrie ca sa se zvânte terenul.
Chiar daca nu putem pune baza pe prognoza meteo pe 15 zile pe care o comunica site-urile de profil, este de luat în seama la alegerea locatiei si eventuala vreme nefavorabila (ex. sâmbata prognoza pentru perioada 17-19 oct. era buna, azi se prognozeaza ploaie pentru duminica-luni 19-20 oct.).
Aceasta înseamna ca, în cazul unei locatii la malul Dunarii, plecarea din locatie pe dig ar fi imposibila pe timp ploios.
Din acest motiv care primeaza, cred ca va trebui sa mutam locul de campare pe pajistea de la marginea loc. Murighiol, de pe malul lacului Murighiol, pentru ca se poate accesa chiar si pe timp de ploaie.
Chiar daca pierdem din spectaculozitatea locului de campare, este primordial sa avem spatiu suficient (inclusiv pentru corturi) si sa avem asigurat accesul în caz de ploaie.
Problema ridicata de Peti o aveam în vedere, iar rezolvarea este functie de locatie si trebuie s-o gasesc, mai ales în situatia în care vom campa pe loc deschis (pajiste), iar cei ce n-au WC n-au nici tufis :lol: .
Si problema curentului trebuie gândita, pentru ca, deocamdata, cunoastem ca sunt doar doua grupuri de cca. 2,5 kW (Dan Iliescu si Sergiu Parpaneata), care pot duce fiecare câte 10-12 rulote. Într-adevar se impune sa comunice fiecare daca este independent (ce grup si capacitate) sau dependent de sursa de energie electrica, pentru a putea identifica solutii de rezolvare.
Nu este de neglijat nici problema lemnelor pentru foc, ca acolo n-avem de unde lua, asa ca trebuie sa luam lemne pentru borsul de peste, saramura (cine are posibilitatea sa ia un sac de lemne USCATE) si bineînteles, carbuni pentru gratare.
Deci miercuri vom definitiva locul de campare si vom mai preciza unele lucruri, acum neclare.
S-auzim de vreme buna!
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Dragos-Iulian Dobrovat
Membru fondator
19

Mesaj de Dragos-Iulian Dobrovat »

Eu sunt independent dar din pacate generatorul de putere mica care il detin nu-mi permite alimentarea altei rulote.
Cu stima si deosebita consideratiune,
Dragos D

TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Eu si Petrica Necula ne descurcam cu un generator de 650W.
Orice problema are o rezolvare practica
George Ionescu
Membru fondator
18

Mesaj de George Ionescu »

Salutare,s-a hotarat si fam.Ionescu George si Cristina+Ilinca sa participe la acest minunat eveniment.Vom ajunge vineri 17.10.2008 la pranz.Deja lansetele sunt pregatite,dar mai trebuie sa cumpar momeli,deci 1 pescar inrait.Sa ne reintalnim cu bine!
GEORGE IONESCU
KNAUS + LRF 1
@condorugalben
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

e frumos acolo,inchapem. nu toti o sa vina cine s-a inscris,totdeauna in ultimul moment poate sa apara ceva asa ca -30% poti calcula. si o sa fie si masini cu tractiune integrala sau un tractor care sa ne traga afara din noroi daca...
ar mai fi o chestie de discutat,aceasta intilnire este organizat de clubrv sau de eugen?
daca este organizat de clubrv costurile plateste organizatia,adica sapatul gropilor,adunatul gunoaielor,amenajare,benzina pentru deplasari ,uzura masina....
de aceea se plateste cotizatie
daca este organizat de eugen,atuncia eugen sa ne comunice costurile care ne privesc .eu platesc ce se cuvine,dar nu ma duc sa adun gunoi,sau sa sap gropi.
daca este organizat de club rv,atuncia participa membri cotizanti,daca de eugen poate sa participe ori cine dupa ce plateste taxa de participare. nu am vazut nicari scris cit e taxa de participare.
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Este indicat ca fiecare participant sa posede sursa proprie de energie.
Din experienta altor iesiri offcamping, doar in situatii limita de defectiuni tehnice, sa se apeleze la ajutorul colegilor.
Eu am generator de 650 w.

Multumesc.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Oprea Octavian
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 24 Iun 1967

Mesaj de Oprea Octavian »

Peti a pus degetul pe rana....ca sa zic asa...poate primi un raspuns?
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Intalnirea este pregatita de d-l Petrescu Eugen, se desfasoara sub sigla Asociatiei CLUBRV-RO, si are participanti atat membrii asociati cat si alti posesori de rulote.
Cat de curand vor fi prezentate si costurile participarii ,care sunt modice.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

noi ajungem pe 17.10.2008 (aprox ora 10-12), 3 adulti, din care 1 e pesacar, aduc un 4x4 (asta sa nu se mai teama Peti :D ) si aduc si un generator de 950W
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

ok,daca are si participanti si participanti,atuncia eu ce avantaj am ca platesc cotizatie? scuze de intrebari,doar asi dori sa se concretizeze anumite chestii. it plateste un membru si cit plateste un rulotist,care are si el rulota ? (e timp urat ploios,de accea am timp sa pun tot fel de intrebari timpite)
- sint autonom fara generator 7 zile si nopti
- sa inteleg ca in loc de greieri si broste o sa ascultam patru zile zumzuitul generetoarelor si parfum de benzina ?
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
Florin Dumitrescu
Membru fondator
18

Mesaj de Florin Dumitrescu »

Cred ca ar trebui lamurite niste lucruri ref la aceasta iesire
Dupa parerea mea, repet: parerea mea, aceasta iesire a celor care activeaza pe forum si nu numai, este, asa cum scrie in titlu, o invitatie la pescuit in Delta , nicidecum o iesire organizata de Club RV , cu toate celelalte implicatii. Iesirile Club RV sunt cele anuale. Implicarea lui Eugen este legata in primul rand de gasirea locatiei ( si acest lucru manaca mult timp=bani).
Fiind o iesire off-camping, toti trebuie sa ne rezolvam individual problema alimentarii cu curent, a colectarii si evacuarii gunoiului.
Concret:
1. Noi cand mergem in locuri neamenajate, suntem pregatiti cu saci de gunoi ( nu conteaza marimea si nr lor ) in care strangem gunoiul si pe care il ducem in primul sat, oras, etc la primul tomberon , iar daca nu gasesc il duc chiar pana acasa! Tine de bunul simt al fiecaruia. Ba chiar adunam si alte gunoaie decat ale noastre.
2. Fiindca vor fi multe generatoare, toti trebuie sa fie pregatiti pentru un astfel de "concert". Cui nu-i place, asta e.
3. Problema WC-ului pentru cei cu cort: toti am plecat de la cort si stim ce neplacut e, dar asta nu e problema lui Eugen. Problema se va rezolva local, cum faceam si noi cand eram la cort.
4. Cred ca un loc sapat pentru wc-uri nu rezolva problema la 50 rulote : imaginati-va o groapa plina cu 80% lichid care miroase si pe care nu ai cum sa o astupi( nici la plecare ). Ce facem: chemam vidanja? Cred ca imprastierea pe un spatiu cat mai larg este solutia.
PS : In astfel de situatii, daca am fi nemti, ar trebui folosite solutii de wc verzi.
Claudia & Florin Dumitrescu
Fendt 496Q & VW Passat
0722 354 219
Membru fondator ClubRV

Ei rad de mine si spun ca sunt diferit. Eu rad de ei ca sunt toti la fel.
Florin Dumitrescu
Membru fondator
18

Mesaj de Florin Dumitrescu »

@Peti:
"benzina pentru deplasari ,uzura masina....
de aceea se plateste cotizatie"
Eu credeam ca cotizatia se plateste ptr o pasiune comuna: rulotismul
PS- off topic : vezi ca uzura si consumul la Passat e mai scumpa decat la Opel si platim cotizatia la fel :!: .
Claudia & Florin Dumitrescu
Fendt 496Q & VW Passat
0722 354 219
Membru fondator ClubRV

Ei rad de mine si spun ca sunt diferit. Eu rad de ei ca sunt toti la fel.
Încuiat