Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
In primul rand, nu eu ci Cristi Steriopol a fost in Bucegi.
In al doilea rand trebuie intrebat daca drumul e accesibil cu rulota.
In al treilea rand peste doua saptamani nu suntem la Murighiol !?!?!?
Hai sa dau ceva detalii despre aceste locuri .
Localizare : muntii Bucegi altitudine 1560 m la cabana Bolboci , cea de pe malul lacului cu acelasi nume , platoul Padina este si mai sus , iar putin mai sus se afla pestera Ialomitei cu schitul ortodox si hotel Pestera .
Se ajunge din DN 71 Targoviste- Sinaia , distanta aprox. 80 km de Targoviste si 50 km de Sinaia.
Drumul de acces incepe la marginea satului Moroeni , are o portiune asfaltata relativ buna , cu zone mai rele in unele locuri , dupa care este continuat de un drum forestier(macadam) aflat intr-o stare destul de buna , dar e nevoie de atentie deoarece are si zone in care se ingusteaza , sau mai sunt bolovani mai mari ce trebuie ocoliti. Cand am fost ultima data ,sambata, am gasit drumul intr-o stare mult mai buna decat il stiam . Am vazut masini de oras care au facut drumul fara probleme.
Distanta aproximativa dintre Moroeni si hotel Pestera e de 30 km din care aprox. 6 de asfalt , restul macadam.
Acum , despre accesul cu rulota ; ce sa zic , eu nu m-as baga cu rulota acolo , desi e o zona absolut fantastica , se poate campa pe platoul Zanoaga , platoul Padina si inca un platou putin mai jos de cabana Zanoaga , toate aceste platouri sunt imense si sunt traversate de raul Ialomita aflat acolo la inceputurile sale.
De ce nu as intra cu rulota : imediat dupa ce se iese din DN 71 , in Moroeni , e o zona unde drumul are tasari si prezinta niste ruperi de nivel destul de accentuate , trebuie trecute cu extrem de mare atentie si foarte incet ca sa nu lovesti rulota la colturi , plus ca e in urcare destul de accentuata . Dupa ce scapi de asta , drumul are unele zone in urcare cu panta mare , unele in curba . Parerea mea este ca se poate face si cu rulota daca ai masina 4*4 , sau un diesel puternic si capabil sa duca bine in panta la viteza foarte mica , si sa ai rabdare sa mergi mult cu o viteza foarte mica , rulotele mai lungi de 3,8- 4 metri e posibil sa fie atinse la colturi . Nu recomand rulotistilor care au masini pe benzina ! Iar celorlati , ce sa zic , daca va incumetati trebuie multa rabdare !
Zile bune !
@cristians tel. 0245222086 ; 0760691892
Dacia 1310 + Caravelair Brasilia 365