Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Salut,
Numele meu este Marius, am de 1 an rulota si nu am participat la nicio iesire cu membrii clubrv ,dar as dori sa vin si eu la Murghiol. Care sunt conditiile ? Cu pescuitul nu le am dar as incerca si eu.
Salut Marius !
Cred ca prima conditie ai indeplinit-o (aceea de a dori sa fii impreuna cu noi)
A doua ar fi ca Eugen sa te treaca pe lista participantilor (nume, numar de participanti, data sosirii, cati pescari )
Dupa aceea e simplu : agati rulota, Bucuresti-Tulcea-Murighiol si la stanga pana in malul Dunarii !
Bun venit !
Bravo Mihai !!Ai adus soarele pe strada rulotistilor cu aceasta postare a vremii pina in weekend-ul 17-19 oct.2008.Sa dea Dumnezeu sa fie asa pentru ca altfel....nici nu vreau sa ma gindesc,fiind vorba si de prima mea intilnire in cadrul ClubuluiRV.Abia asteptam sa ne vedem! :D :P
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383
@marius trebuie sa iei......rulota si familia! :D
Iti trebuie cabluri mai lungi de curent,daca vrei curent,sa ai bidoane ptr carat apa si benzina ptr generator.
In rest.....cam ce iei tot timpul cand iesi cu rulota. Jumatate din .....casa! :lol: Asa facem toti! :lol: Ne "mutam" de fiecare data!
@marius: ÃŽnainte de toate bine ati venit!
Trimite datele complete (pe forum sau mie pe PM), asa cum probabil ai citit mai sus: numele, prenume sot, sotie pentru ecusoanele întâlnirii.
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
foarte multi perticipanti,si daca 10 nu participa,tot suntem multi...trebuie amenajat un luc pentru golirea veceurilor care inseamna o groaopa mare cu klor,sau ceva material dezinfectant.und-si fac treaba cine nu are veceu...tot trebuie un fel de cort din ceva...
Ne inscriem si noi pe lista cu sosire vineri 17.10.2008 foarte tarziu (in jurul orelor 23.30- 0.00) , pana luni (inclusiv). Mai sta cineva pana luni ? La pescuit nu ne inscriem pentru ca am prefera o plimbare cu barca.
Familia Dragos Dobrovat- 3 adulti
Se pare ca intalnirile off-camping sunt la mare trecere! Se va bate recordul de la Zarnesti! :D
In alta ordine de idei,cred ca trebuiesc discutate unele probleme. Prima,cea pusa de Peti.....care intr-adevar e o problema! A doua,avand in vedere ca mai e o saptamana si ceva si.....se mai pot inscrie doritori,devine....locatia. Incapem.....chiar si ca sardinele in cutie? :lol: O alta....cu doritorii de 220 V. Cati vor si cati nu? Cred ca e util sa-i scriem lui Eugen asta.
Cred ca pentru problema ridicata de Peti, aceea cu golirea toiletelor, ar trebui ca marti sa angajam un om din zona care sa sape o groapa undeva si sa contribuim cu totii la aceste cheltuieli, ca si la toate celelalte.
De asemeni, cred ca fiecare echipaj ar trebui sa-si aduca un minim de 2-3 saci de gunoi din aceea de 80-120l grosi pentru depozitarea gunoiului.