Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei de alimentare cu gaz (GPL).
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
O observatie de luat in seama, mai ales ca vine din partea cuiva care "s-a jucat cu focul" ani multi ! :D Normal ca pentru aceasta actiune fiecare raspunde, aici fiind numai sfaturi de preintampinare a unor evenimente nedorite ! :!: :!: :!:
Multumim pentru precizari Costi !
Lasati-o dracului de transvazare!!! Nu aveti probleme si va faceti cu mana voastra??? Suntem pe vremea lui Ceasca si nu putem incarca buteliile poloneze de cort? Apucati-va si fierbeti si gazolina ca....si asta se facea!!! Cum se face Sandule? :lol:
Cu gazolina nu am umblat ca nu stau pe langa Ticleni :D
Cu transvazatul m-am chinuit cativa ani inainte de '89 pentru instalatia de GPL de pe Dacia. Umpleam cate 7-8 butelii "de voiaj" de 5kg la Damaroaia ca sa putem folosi masina.
Parpa, pe la voi benzina a fost tot timpul "la liber" sau faceai si tu anumite "jonglerii " ? :D Aceasta manevra comporta anumite riscuri, asa ca nu o recomand !
Ultima oară modificat 04 Oct 2008, 19:28 de către Sandu Toma, modificat de 2 ori în total.
Nu stiu de unde sa iau o statistica cu cei spulberati de vii din cauza transvazarilor astea amatoriale.....ca asi pune-o aici! Eu unul te-as ruga sa comunici pe PM cu cei care vor sa incerce. A scrie pe forum unde citesc destui.....e o la fel de mare nebunie ca si chestia in sine. Merci de intelegere.
Butelii de orice fel(mici, medii, mari) se pot incarca, in Bucuresti, in spate la magazinul Kaufland din Colentina; cum se vine dinspre centru, se trece de Kaufland si apoi se vireaza pe prima straduta la dreapta - acolo este un punct de incarcare butelii.
Sa auzim de bine!
@Ovidiu:
revin cu amanunte: am fost si mi-am incarcat butelia(3 litri gpl) si m-a costat 12 lei.
Localizarea centrului gpl:
-cum se vine de la Obor spre colentina, se face dreapta pe prima straduta dupa Kaufland - Str. Vladislav Voievod; se merge pina in capat unde se vireaza la stangape Strada Electronicii; in capatul strazii se vireaza iar la stanga, pe Baicului, si apoi imediat la dreapta in 20m este Centrul Gpl - Strada Olimpiadei.
-se mai poate ajunge pe Baicului, dupa ce se trece calea ferata de la Gara Obor, se mai merge circa 100m si pe dreapta este statia gpl
Am cautat pana ajuns dupa Kaufland pe Litovoi Voevod unde am incarcat butelia la o spalatorie cu statie GPL cu 5 lei "extra"...
Multumesc, data viitoare mai caut
Atentie ,am vorbit cu un baiat de la o statie GPL si a zis ca nu au voie sa incarce buteli....
O lasi in portbagaj nu o scoti la vedere si o incarc...... ,sfatul lui.
Deci nu scoateti la vedere buteliile .