Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Incearca la a ta si vei fi surprins sa constati ca dupa ce opune o usoara rezistenta, va merge si a ta cu spatele cam 25-50cm cu toata frana de mana trasa .
De aceea rulotele sunt prevazute cu saboti (pene) de franare de pus la roata.
Citeste aici si dupa aia discutam !!!
Pai aia este....ca am incercat. Altfel nu scriam. Nu ma pricep la astea si vorbesc numai din ce am incercat si patit eu.
Si daca te referi la asta..."It must be noted that when the handbrake is
applied, the vehicle may roll approximately
25 cm (10 inches) backwards before the
parking brake force is used to it’s fullest
extent.".....nu-ti traduci deloc bine!!!! :lol:
La a mea din 1995 daca dau cu spatele (fara frana de mana trasa) merge fara probleme. Daca vreau sa urc o bordura sau intra vreo roata intr-o groapa se infraneaza cand imping mai tare cu masina in ea, nu iese decat cu balans, un pic in fata si repede inapoi. La RAR cand a verificat-o a tinut si inainte si inapoi, mi-a tras masina dupa ea vreo 5 cm.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...
George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Si a mea merge in spate cu frana de mana trasa, impinsa cu mana. Asta ce-o fi insemnand si ma intreb atunci care-o fi rolul franei de mana? :roll: :lol:
Lori, am spus-o si o repet, pentru stationare se folosesc la partea din spate sabotii din dotare sau un bolovan.
Din constructie, acest sistem nu poate frana decat pe directia inainte, deci cand rulota este trasa http://www.al-ko.co.uk/edit/files/suppo ... ration.pdf
In manualul Al Ko http://www.al-ko.co.uk/edit/files/support/ALKOmatic.pdf se spune : If the caravan/trailer is parked on a
reverse slope or if it is pushed
backwards, the shoes and expanding
clutch will tend to move with the
direction of rotation (reverse).
This movement puts pressure on the
spring-loaded auto-reverse lever,
causing it to collapse. This releases
the shoes from the drum and the
caravan/trailer will run away.
Operating the Handbrake Always chock the wheels when
parking the caravan/trailer on sloping
sites. For successful parking on a slope or
steep hill, the operator need only apply
the handbrake with one hand while
gently pushing the caravan/trailer a
centimetre or two backwards.
The user must supply this small but
essential backward movement to
ensure that the fulcrum of the
transmission lever moves past the
point of reverse, thus preventing the
lever from collapsing as it would
normally do when reversing.
DESCRIPTION AND OPERATION
19
Daca-ti traduci cu "google translation" normal ca intelegi altceva!!!!!! :lol: Se explica extrem de clar in ultimele doua fraze operatia de parcare atunci cand esti in panta. Este bine ca ai postat treaba asta ptr ca va stii fiecare cum sa procedeze astfel incat sa nu o ia la vale rulota.
Eu nu am spus ca o frana bine reglata sau bine folosita este complet ineficienta, ci ca trebuie sa ne luam masuri pentru a preintampina unele neplaceri.
Dar asa cum stim, in momentul de fata, nici macar cei care trebuie sa stie acest lucru (mecanicii de la ITP nu il stiu, daramite rulotistii incepatori.
Se pare ca singurii care stiu acest lucru sunt cei de la RAR pentru ca nu am auzit inca de rulote respinse la verificare pe motiv ca nu tine frana la deplasarea cu spatele.
Cat despre traducere, eu nu am nevoie sa folosesc Google pentru ca in materie de Engleza tehnica sunt "doctor" :D
Ai invartit-o ca la Ploiesti! :lol: :lol: :lol:
In concluzie frana de mana trebuie sa tina! Nu conteaza in ce parte! Restul sunt.....abureli. Prin postarile de la Al-Ko se clarifica si mai bine cele scrise de mine din experienta de pe teren.
Eu de exemplu ,ca sa o opresc daca vrea sa o ia la vale, car dupa mine intotdeauna o traversa de tren ca sa o pun la roti in caz de nevoie. Muncesc un pic dar sint sigur ca nu o ia la vale. Mama ei de frina de mina!!!!!! :D