Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Salutare.
Suntem Gabi si Geta, din Bucuresti. Dupa un turneu vara asta cu cortul prin tara, unde am tremurat suficient, am decis sa ne luam rulota.
Am studiat piata ceva vreme si m am decis saptamina trecuta: am cumparat din vitan o rulota kip 420 ek, greutate 523 kg, maxim autorizat 850 kg.
Am vrut ceva cit mai usor, pentru ca masina mea, un opel astra classic diesel are doar 80 CP.
Am 1000 de intrebari acum pentru voi, dar toate la rindul lor.
Bine v am gasit si asteptam prima intilnire.
Bun venit ! si eu am tras o rulota de 1000kg cu o Astra de 80CP, dar de curand am cumparat un Frontera de 116CP.
Va asteptam sa ne cunoastem si asteptam intrebarile voastre.
Bine ati venit în rândul nostru!
Sa ne vedem sanatosi în Delta (apropos: comunicati va rog datele solicitate pentru Delta la topicul resectiv: prenume, nume, data sosirii, nr. pescari)
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
si eu am cautat ceva usor pt logan 75 de cai dar.....de la chateau am ales kip pentru comfort si dotari desi are 1000kg mma:)))dar nu ma pling merge cu 90-95 la drept pe serpentine cu 1-a si a 2-a .........oricum si cu 200 de cai tot cu maxim 100 110 mergi daca te aventurezi ideea de a trage o rulota mai ales in litera legii e pe undeva inttre 80-90 km la h asa ca nu cred ca am de ce plinge mai ales ca toti stim:))))ca drumurile montane nu sunt recomandate dar nu renunt la transfagarasan poate anul asta ,am inteles ca s-a urcat fara probleme cu logan 1.6 pe lpg cu rulota mma 900 kg deci tentatia exista:)))
adrian +adriana+alexandra =logan 1.4+...0745384804galati