Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Fiind prima mea iesire cu rulota mai sus de Brasov, asi dori cateva repere pentru a ajunge la locatie. Vazand pozele postate despre "baloane" renunt la "ravasitul oilor" cu toata pastrama si bultzul acestora, pentru "baloane"(zburatoare , nu din cele cateodata......necesare), in ideea ca si aici vom putea degusta pastrama, bultz sau alte delicatesuri ce le-ar putea inlocui sau le-ar intrece pe acestea.Nu-mi doresc decat ca vremea sa fie favorabila, avand in vedere vremea de acum din zona mea, si distanta totusi apreciabilaq pe care o am de strabatut.
Daci vii de catre Brasov, la Balauseri faci dreapta, directia Sovata. Intrii in oras si intrebi de la oricine de Campul Cetatii. Chiar fara sa intrebi e usor. Traversezi orasul de la intrare pana la iesire, pe aceeasi drum. Nu faci nici stanga si nici dreapta. poate vezi indicatoare catre Reghin. De la iesire din Sovata cca. 15 km si o sa vezi indicatoare catre "pastravarie". Dar sune-ma cand esti in apropiere si dac nu sunt rupt de beat, ies in fata voastra. 0745984746
@boti
Tg. Mures
FORD GALAXY 1,9 TDI + BEYERLAND 380-B
Tel: 0745984746