Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Fiecare trebuie sa aiba un batz ceva! :D Se organizeaza,la fel ca anul trecut la Isaccea,concurs de pescuit! Fiind campionul anului trecut ofer cu titlu de imprumut vre-o doua trei undite. Si cu titlu de schimb contra unei beri :lol: momeala!
In mod sigur concursul va fi frustrand pentru cei care n-au habar de pescuit . Eu desi m-am nascut pe malul baltii n-am prins microbul, ma duceam ocazional primavara cand se prindea caras mic, unul dupa altul , trestia era de zahar mufata tot de mine. In compensatie cred ca ar trebui sa organizam si un concurs pentru consumatorii de peste, aici cu siguranta eu si cu ai mei am sanse! :D
Parpa a fost un campion de conjunctura la Isaccea :D
Adevaratul campion a fost finul meu Vasile, care a si "dormit" o noapte pe balta.
Si ca premiu, i-am cumparat eu o placheta identica cu cea primita de Parpa. :D
Apropo de bauturi, cred ca la mare pret va fi tulburelul sau vin fiert, daca se poate la cazan altfel va fi doar amagitor, ia r de data aceasta cred ca dupa peste nu este obligatoriu doar sec alb, poate fi si rosu, mai vartos, ne vin idei... :D
Sandule,acolo unde s-a tinut concursul.....am castigat! Vasile a participat in alta parte! :lol: Nu conteaza. M-am bucurat enorm de premiul oferit de Eugen! Cristi esti binevenit! Anul trecut concursul a fost plin de urari pescaresti si glume. "Bafta',"succes","noroc","da-i fir"la un peste de 3 cm... :lol: Galeriile si-au facut treaba! Anul acesta va fi mai frumos! Sigur!
Se va publica regulamentul concursului în preajma evenimentului, sa n-aveti timp sa mituiti juriul, ca va stiu eu! :shock: :lol:
În regulament îsi vor gasi raspuns întrebarile voastre. Antrenati-va, lasati vrajeala!
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Intrebare: Ar fi posibil sa contactam o cisterna din zona pentru a nu mai aglomera traseul pana la Murighiol cu masinile noastre. Rezervoarele de apa se vor goli alternativ si va fi un dute -vino spre sursa de apa. Nici nucred ca insemna mare lucru ca bani impartit la cei prezenti . Mai este ceva, cei cu rezervoare multe si mari trebuie sa plateasca corespunzator :D Asta presupune convocarea unei comisii si constatarea de drept a dotarii fiecarei rulote :D :D :D
eu nu am treaba cu pescuitul, dar de mancat ma descurc de minune :P
mai aduc un coleg care cred ca va devasta echilibrul ecologic, cel putin asa zice el si palinca tot eu aduc, deja am facut comanda
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"