LEGITIMATII

arhiva anilor 2006 - 2012
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Trebuie luata legatura cu Catalin Mihailescu. Nu stiu cate legitimatii s-au mai adunat de facut dar....el face treaba. :)
Sandu Toma
Membru forum
17

Re: LEGITIMATII

Mesaj de Sandu Toma »

Zilele trecute, avand ceva treaba prin tara am incercat sa abordez cativa Administratori de campinguri pentru a le explica mai exact cine este si ce vrea Club RV.
Stupoare, cand am aratat legitimatia, cineva m-a intrebat daca nu este vorba cumva de Clubul Roman al Vacarilor sau Vampirilor sau Vaporenilor sau alte asemenea. :o
Si asta pentru ca nicaieri pe legitimatie nu scrie nici un cuvintel despre rulote. :shock: Ce bine era ca macar pe spatele legitimatiei sa fi fost doua randulete cu rulote, promovarea turismului ecologic, bla bla...
Neavand la indemana nici pe Dl. Presedinte, nici statutul, nici stampila, nici fluturasii din care am primit doar doi sau trei si i-am dat unor rulotisti intalniti in concediu, am tacut si am incercar sa dau vina pe altii. :x
De fapt, vina este a noastra a tuturor, fiindca ne mandrim ca suntem membri cu legitimatie, dar niciunul nu s-a uitat ca in afara de poza, nume si CNP aceasta legitimatie nu ne reprezinta. :cry:
Asa ca rusinat, am bagat legitimatia in buzunar si mi-am promis ca nu o mai arat nimanui, nici daca am camparea gratuita acolo :oops:
Orice problema are o rezolvare practica
Catalin Mihailescu

Mesaj de Catalin Mihailescu »

Sandule stai linistit, in scurt timp vom schimba legitimatiile. Au sa fie nominale, fara poza si CNP. Au sa fie valabile doar insotite de CI.
La modelul asta te asigur ca va aparea cuvantul rulota :D
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Da, totusi ai legitimatie, de unde, sau cum ai facut!?
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Dupa ce am asteptat vreo 7 luni...am dat spaga :D
Orice problema are o rezolvare practica
Mihai Gheorghe

Eu n-am dat si nici nu dau, legitimatia am vazut-o cam anul trecut pe forum, era chiar poza mea pe ea! :D

Am gasit-o era la tiparit!
http://www.clubrv.ro/forum/viewtopic.ph ... a&start=30
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Pai pentru ce iti mai trebuie Mihai? Nu ai demisionat sau nu te-ai retras? :lol:
Atunci cand s-au facut legitimatiile mai ca nu s-a rugat in genunchi Mircea @coupe sa trimiteti poze si date!!! Acum sariti ca n-aveti??? :D
Mihai Gheorghe

N-am spus c-o vreau ci ca n-am avut ,si este adevarat ca daca nu mi-a fost trimisa, acum nu mai este cazul. Poza cum spuneam am trimis-o cam anul trecut si chia era facuta legitimatia sau ma rog, se tiparea dupa cum am obsservat. Ne-am vazut si anul acesta, prin martie! :D Vreau sa adaug ca nu fac un caz ci doar o constatare, probabil trebuia s-o cer!
Daniel Ciupitu
Membru forum
16

Mesaj de Daniel Ciupitu »

sunt nou pe forum si nu vreau sa creez probleme inutil si imi cer scuze anticipat daca deranjez pe cineva, as avea o intrebare: pt legitimatie trebuie sa trimit cnp si foto sau se va elibera automat? multumesc anticipat. :oops:
Cristian Calin
Membru forum
17

Mesaj de Cristian Calin »

Daca este posibil, as dorii si eu o legitimatie.
Skoda Octavia II 1,9 Tdi DSG + Chateau La Car 395

E-mail:
calincristian.ro@gmail.com
calincristian_ro@yahoo.com
Telefon mobil:
0720.220.809
Florin Drumea

Mesaj de Florin Drumea »

Stati la rand :D , sunt mai multi care doresc.
Cristian Calin
Membru forum
17

Mesaj de Cristian Calin »

Cine este ultimul ??? :D
Skoda Octavia II 1,9 Tdi DSG + Chateau La Car 395

E-mail:
calincristian.ro@gmail.com
calincristian_ro@yahoo.com
Telefon mobil:
0720.220.809