Zilele trecute, avand ceva treaba prin tara am incercat sa abordez cativa Administratori de campinguri pentru a le explica mai exact cine este si ce vrea Club RV.
Stupoare, cand am aratat legitimatia, cineva m-a intrebat daca nu este vorba cumva de Clubul Roman al Vacarilor sau Vampirilor sau Vaporenilor sau alte asemenea. :o
Si asta pentru ca nicaieri pe legitimatie nu scrie nici un cuvintel despre rulote. :shock: Ce bine era ca macar pe spatele legitimatiei sa fi fost doua randulete cu rulote, promovarea turismului ecologic, bla bla...
Neavand la indemana nici pe Dl. Presedinte, nici statutul, nici stampila, nici fluturasii din care am primit doar doi sau trei si i-am dat unor rulotisti intalniti in concediu, am tacut si am incercar sa dau vina pe altii. :x
De fapt, vina este a noastra a tuturor, fiindca ne mandrim ca suntem membri cu legitimatie, dar niciunul nu s-a uitat ca in afara de poza, nume si CNP aceasta legitimatie nu ne reprezinta.
Asa ca rusinat, am bagat legitimatia in buzunar si mi-am promis ca nu o mai arat nimanui, nici daca am camparea gratuita acolo :oops: