Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Dane, sigur pâna atunci se va gasi o solutie.
Ce n-ai de gând sa iei alta rulota? :shock:
Ai uitata de cortul de la care-am plecat? :lol:
Etc... etc...Stiu eu ca nu vei rata!!
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Nu mai vreau rulota ! Am fost in toata europa si peste tot ( 90 % ) numai campere vezi!Si am avut foarte multe probleme din cauza faptului ca am avut peste 11 metri la ansamblu.Foarte greu de gasit locuri de parcat in jurul obiectivelor turistice.Mergeam si 40 km sa parchez , dezlegam rulota si veneam inapoi doar cu masina ca sa nu ratez cate un obiectiv!Deci urmeaza camper dar la primavara !
Aha, am înteles! Avantaje si dezavantaje.
De multe ori dezlegarea rulotei si vizitarea doar cu masina a împrejurimilor, sau deplasarea pentru aprovizionare este un avantaj. Alteori, nu. Mai ales prin Europa.
Succes!
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
asa vorbesti eugen de parca nu ai cunoaste sarea drumurilor de acasa.630 km dupa gps...din pacare nu are criterii drumuri practicabile si cu rulota...630 km 10 ore... cu avionul.nici fara rulota nu scot medie de 60 km/ora.din experienta din anul trecut stiu exact dej - isaccea pe drum practicabil 670 km si am facut doua zile... :D :D