Parada Baloanelor cu aer cald! Campul Cetatii 26-28 sept.

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Fabian Karoly
Membru forum
17

Mesaj de Fabian Karoly »

Nissan Terrano 2,7 TDI + T.E.C. Weltbummler TT2
Calin Jurca
Membru forum
17

Mesaj de Calin Jurca »

Ce posibilitati de cazare sunt in zona ?. Este cam departe,Amalia nu poate veni si nu car rulota.
Amalia & Calin
0722.240.240.
Bazil

Mesaj de Bazil »

Calin Jurca scrie:Ce posibilitati de cazare sunt in zona ?..
Camping Mustang are acum si doua casute...numai ca nu stiu daca nu sunt deja rezervate-incearca o rezervare prin net. Dar sunt si vre-o doua -trei hanuri si aproape pe fiecare casa scrie"Camere de inchiriat"
Calin Jurca
Membru forum
17

Mesaj de Calin Jurca »

Un nr de tel. de la Mustang sau imprejurimi ,se poate ?
Multumesc.
Amalia & Calin
0722.240.240.
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan »

www.mustangcamping.ro :D

In dreapta paginii principale in coltul de sus se selecteaza meniul in limba romana si gasesti toate detaliile. Nr. lui Attila este 0744 684121. Semnalul in zona uneori e mai slabut, dar daca ii intra cumva mesageria lui Attila, poti sa-i lasi un mesaj. Din data de 10 septembrie stiu ca pleaca in grecia ptr. 10 zile, dar Caline, oricum dupa cum stiu de regula in zona nu-i problema cu cazarea si sper ca fiind deja si extrasezon sa se gaseasca un pic mai usor :wink:
Fabian Karoly
Membru forum
17

Mesaj de Fabian Karoly »

Noi deja ne pregatim de baloane, am fost si in acest weekend la Mustang, pana in 26-27-28 o sa mergem in fiecare weekend pe acolo deci va tinem la curent cu detalii :) Am fost in acest weekend (in ordinea sosirii): Boti, Csabi, Sanyi si marea surpriza "trompetistul" de la Zarnesti , the big Relu Buliga :) In vecini, gard in gard cu Mustang l-am avut si pe Izsak Szabi cu rulota si pentru cateva ore si Kikeli Szabi. Deci pana la urma nici pe departe sa fi fost singuri pe acolo, s-a adunat o gasca de mureseni. A fost ca deobicei excelent!
Fişiere ataşate
Multumesc pentru poze lui Csabi.
Multumesc pentru poze lui Csabi.
DSCF2293.JPG (71.61 KiB) Vizualizat de 3121 ori
Rezidenta Fabi.
Rezidenta Fabi.
DSCF2292.JPG (84.08 KiB) Vizualizat de 3122 ori

parpaneata

Mesaj de parpaneata »

@protektor,spui in alt topic despre o "sarbatoare a sarmalelor" la Praid! :lol: Ne dai mai multe amanunte? Poate tregem o fuga! :D
Luca Adrian
Membru forum
17
Oras: Bacau
Data nasterii: 01 Aug 1973

Mesaj de Luca Adrian »

Venim si noi de joi seara, 2+1 copil.
Logan MCV 1,5 dci + Home Car Rally 382
Fabian Karoly
Membru forum
17

Mesaj de Fabian Karoly »

Torok Botond
Membru forum
16

Mesaj de Torok Botond »

Incearca la pensiunea "Vandor". Tel 0743030608 (Levi) Baiatul este in Spania, in concediu, dar in zilele astea trebuie sa se intoarca. Are camere duble, triple. O camra dubla e 70 Ron/ noapte. Incazire, apa calda, baue in fiecare camera. Sau poti incerca la pensiunea "History", dar acolo e cam piperat pretul. In jur la 70 euro/noapte, dar luxul este la el acasa.
@boti
Tg. Mures

FORD GALAXY 1,9 TDI + BEYERLAND 380-B
Tel: 0745984746

... go hard, or go home ...
viorel coman
Membru forum
16

referitor la PARADA BALOANELOR

Mesaj de viorel coman »

Desi in acest moment nu-mi dau seama de zona, la Sovata am fost dar in aceasta locatie nu, cred ca voi veni si eu cu mare placere. S-ar pute sa fie ultima iesire pe 2008 (daca bineinteles nu se va mai ivi ceva INTERESANT). Deci (vorba romanului), spun deci , contati NOI LEHLIENII (Jud. Calarasi) Viorel Coman, Theodora sotia mea si pe cei trei copii(catelusi, desi nu-mi place sa-i numesc asa) TOTO, AMY si OANA.Sa ne vedem cu bine.
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

duminca viitoare plec in Germania si sper ca pe intoarcere sa trec sa va vad si eu chiar daca nu vin cu rulota :D ma primiti?
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Încuiat