Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Iata ca nu este chiar asa :D Noi vom fi de sambata seara pana marti la 2 Mai, sa zicem...ultimul cantec de lebada pe Litoral! Cei din urma vor fi cei din'ntai! :D Este desigur un joc de cuvinte dar realitatea este ca noi am petrecut pe litoral in iunie prima parte de concediu si acum il incheiem. Mai avem ceva...zile, dar sa vedem..., sa vedem unde!
Va urez vreme frumoasa cu mult soare si distractie placuta.Daca mai aveti zile de C.O. cu siguranta veti gasi si locatia potrivita.
:shock: Sergiu asta vroiam sa aud cind plecam, cind plecam in ce zi la ce ora ?Diseara ma apuc sa-mi fac forfacele pt.somn si crap si bagajele pt.plecare :P :lol:
Simbata am dat o tura scurta in Mamaia si Corbu, Mamaia la fel de scarboasa ca de obicei, plus ceva mai jegoasa, iar Corbu terminat. Pe plaja Corbu a aparut deja o terasa, bine ca era muzica buna macar si nu manele sau house, desi oamenii de la terasa erau cocalari dupa priviri.
Multe corturi pe plaja. Plaja intr-o stare de jeg de nedescris. Corbu arata exact ca pe malul Dambovitei. Sper ca cei care au popularizat Corbu si Vadu la televizor sa aiba parte de hemoroizi si diaree.
Noi am stat toata vara in 2 Mai. Am campat pe 15 iunie un Tabbert din 1978 si inca suntem in camping, care este pustiu (mai sunt 3 rulote din care 1 goala). Acum stam intr-un Dethleffs nou, ceea ce nu este foarte rau. :lol:
Venim in campingul lui Gelu de vreo 4-5 ani, dupa ce am petrecut alti ani pe frontiera, in Vama Veche.
Intr-adevar, nu mai este Iulia care a plecat la Bucuresti, ci este mama ei, d-na Nuti. Nu pot sa spun ca este chiar free of charge dar deh..., se mai negociaza.
Oficial vor inchide campingul in 15 septembrie cind vom pleca si noi.
Asa cum stiti, cei care frecventati campingul din 2 Mai, conditiile de aici sunt ok. Sunt foarte multe lucruri care ar putea fi perfectate fara prea mult efort. Am impresia ca nu-si da nimeni interesul. Una din aceste probleme este apa. Exista apa la toalete. Initial, in primavara, am vorbit cu Gelu sa ne traga un pexal prin nisip, pe toata lungimea plajei, din care sa ne luam apa. Am si sapat o parte din sant. Asa a ramas.
Noua, care stam cite doua - trei luni pe vara in 2 Mai ne este foarte greu sa caram apa, asa ca ne-am tras un furtun de 100 ml de la toaleta pina la rulota. Vineri ne-au furat furtunul (dupa ce rezistase 2 ani). Era un furtun de 1/2 siliconizat. De ciuda, duminica mi-am cumparat un furtun ieftin, de 100 ml de nivel, 8 mm grosime, la 60 lei. Arata de parca l-am fi furat de la perfuzii, din spital. Umplem un rezervor de 150 l in 1.5 h, dar macar nu caram apa cu bidonul.
O alta problema este cu evacuarea casetelor sau a rezervoarelor de la whonmobile. De fapt, ultimii au cea mai mare problema, gura de la fosa septica fiind cu 40 cm mai sus decit nivelul solului, asa ca nu ai cum urca masina pe capac pentru evacuare.
Electricitatea. Exista citiva stilpi la marginea drumului cu casete de bransare. In camping, care nu este absolut deloc sistematizat si unde fiecare se campeaza cum ii vine, ordine facind apoi jandarmii, cind iese scandal. Problema electricitatii este ca de la marginea plajei la stilp sunt aproximativ 30-40 m. Foarte multi cortisti, dar si foarte multi rulotisti amatori, vin cu fire improvizate de 2x1.5, de cele mai multe ori inadite. Ma rog zilnic pentru copilul meu care merge numai descult sa nu calce pe o inaditura din asta sau pe un fir incins. Doamne fereste de o ploaie...
Dar la toate aceste neajunsuri compenseaza marea. Marea Neagra care in fiecare seara, dupa ce se termina agitatia de pe plaja, ne spune o poveste...
Cam atit de pe frontul de Est. Toate cele bune.
PS. Cu noi in camping este si Pescarul din Slobozia, inteleg membru al Clubului. Ce sa zic, o placere sa stai cu el de vorba.
PAMFLET = specie literara cu caracter satiric ,in care scriitorul infiereaza anumite tare morale ,aspecte negative ale realitatii sociale ,trasaturi de caracter ale unei persoane etc......Catalin nu trebuie sa banezi pe nimeni ,acum este perioada accidentelor cerebrale si este normal ca diversi sa refuleze .M-am analizat in oglinda si am constatat ca sunt un mitocan (vezi pamfletar... lucrez la o revista ),ptr. care sunt foarte mandru .In legatura cu Sergiu pot sa-ti spun ca ai dreptate omul nu a avut bani pana acum doi ani ,traia pe acoperisul unei fabrici unde avea o vaca si se hranea cu lapte .Nu doresc sa jignesc pe nimeni ca nu-mi sta in caracter ,dar sunt cursuri de socializare pe net. tiiii pup :oops: :oops: :oops:
candva, cu ceva timp in urma, un tip, parca din braila, v-a spus in fata niste adevaruri dureroase si ati sarit ca arsi, mai ales ca erati constienti ca are dreptate; ca sa va amintesc, va compara cu o haita, va dezvaluia spiritul gregar, va contrazicea cu argumente mult-proclamatul spirit de libertate; trebuie sa recunosc, ca la momentul acela i-am dezavuat vehementa si incisivitatea, ca mai apoi sa-mi dau seama cata dreptate avea-si inca nu a spus tot;
omul s-a retras, se pare- a dovedit ca e peste voi.
am facut toata introducera asta, pentru ca reactiile voastre actuale se incadreaza in continuare in acelasi tipar pueril, lipsit de fair-play; a fi zeflemitor nu inseamna a fi inteligent sau credibil, decat pentru cei de acelasi nivel intelectual.
sunt mult mai multe de spus, dar chiar nu merita sa-mi irosesc timpul.
Buna ziua domnule Florin si va urez BINE ATI VENIT in Club rv,personal cred ca de fapt sunteti unul din cei doi colegi banati de curand sau cel putin aveti legatura cu ei daca nu scuze. Doresc sa va arat ca postul dvs.de mai sus este eronat,si ca aveti o impresie gresita si pentru asta va fac invitatia de a participa cu noi la iesirea din Delta,va asigur ca veti petrece cateva zile de neuitat intr-o voie buna si o armonie deosebita.Dvs. va logati de doua zile si de la primul post ne jigniti si ne improscati cu noroi.( ce spuneati de spiritul gregar?)nu-i nimic eu va intorc si celalalt obraz si va intind si mana.Pentru a va schimba parerea fac apel la cativa colegi sa va ureze si ei bine ati venit .Daca veniti si dvs in delta si va pot fi de folos cu ceva va rog sa-mi spuneti si va voi ajuta cu cea mai mare placere.
Astept raspunsul dvs.si pe cativa colegi sa va ureze bine ati venit ,dupa care rog sa se inchida topic-ul .
Bunul Dumnezeu sa ne ajute dupa inimile si sufletele noastre.Asa sa ne ajute.