un concediu minunat!

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan »

Salut Marius! Ma bucur sa va revad si ma bucur ca ne-am cunoscut la Mustang de unde apoi ati mers mai departe spre Felix (daca nu ma-nsel).... mai vrem ceva detalii, cum a fost pe unde ati mai umblat, cum vati simtit etc. :D :D

P.S. Va asteptam si la alte intilniri! :wink:
Amarazeanu Marius
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 21 Iul 1977

Mesaj de Amarazeanu Marius »

exact!placerea a fost in egala masura si de partea mea!sincer stau ca pe ace cu gandul la o noua revedere!
MARIUS20/0722604997
Amarazeanu Marius
Membru forum
16

ptr inceput am dorit sa ajung la mustang ptr a ma intalnii cu toata lumea si bine am facut!am plecat cu inima stransa spre valea ariesului unde am campat la un mic camping ce oferea servicii de stricta necesitate(apa ,toaleta ,gratar),priveliste minunata si un pret mai mult decat mic=10ron(100miilei)indif. de persoane ,masina,cort sau rulota.nu se ofera curent ,dar la pretul acesta nu cred ca cont prea mult!ca locatie este la iesire din albac spre oradea pe partea stanga.atentie ca sunt 2 unul langa altul!la primul care este sus la drum si are si un bar cu bere rece si preturi accesibile ptr toti este cu 10 ron iar daca mai mergeti 10m mai este unul care nu are nici o utilitate si va mai cere si 20 ron!la mine a incercat cu 40 dar am aflat de smecherie de la un domn campat deja cu cortul acolo si care ca un domn m-a indrumat pe calea cea buna(un bun spirit de camarad)!aici am petrecut o seara si noapte minunata si am purces a doua zii la drum spre punctul terminus si anume baile felix recunoscute de catre toata lumea!am petrecut aici 7 zile minunate fiind campat la un foarte bun prieten de familie care are un camping in baile 1 mai si pe care il recomand datorita verdetei ,umbrei,conditiilor care sunt cel putin satisfacatoare fata de multe alte camping-uridin tara(apa calda ,curatenie,paza si preturi mai mult decatr accesibile).din pacate am plecat si de aici si am ajuns pe transfagarasan unde am innoptat la lacul balea(o experienta perfecta ptr a testa si masina si rulota din toate punctele de vedere)am continuat spre casa parintilor (gaesti,dambovita)unde am ramas pana a2-a zii ptr a pregatii cele necesare ptr a pleca la mare .si unde a fost multumitor in ce privesc conditiile din camping meduza eforie nord.tot ce pot spune este ca a fost un minunat concediu,un imbold de a cunoaste pe toti cei ce iubesc viata in natura si frumosul si care stiu sa vada numai binele din oameni si viata!pe scurt va invidiez ca nu am putut sa va impartasesc bucuria,dar voi face tot posibilul in functie de timp si finante(sunt un motiv din pacate)ca sa ma alatur in cele mai multe ocazii!daca regret ceva?da!ca s-a terminat!dar va fi un alt inceput!contati pe mine!cu drag ,marius!
MARIUS20/0722604997
Dimitriu Adrian
Membru forum
16

Re: un concediu minunat!

Mesaj de Dimitriu Adrian »

o imensa intrebare si raman dator ,am logan 1.4 si casuta kip masa propie730 kg maxim 1000 cum urca pe transfagarasan?????si pe unde ati urcat din curtea de arges sau de la vistea pe nord????????????????????????????ce motorizare aveti dumneavoastra la logan ???si cit de grea e rulota?
adrian +adriana+alexandra =logan 1.4+... 0745384804 galati
Amarazeanu Marius
Membru forum
16

Re: un concediu minunat!

si am uitat sa va spun!am urcat dinspre fagaras!este cel mai bine dpv al distantei de urcat!
MARIUS20/0722604997
Scrie răspuns