Certeze, jud. Satu Mare

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Liviu Odagiu
Membru forum
17

Certeze, jud. Satu Mare

Mesaj de Liviu Odagiu »

O localitate în care a avea "vila" e banal. Toti localnicii au numai case cu cel putin 2 niveluri. A avea o masina" buna" e plictisitor. Toti au câte doua , trei. Si cu toate astea...
E cea mai impresionata "casa"- palat din sat. E fascinanta. ÃŽn curte erau 6 Mercedes-uri. Plus cel de la poarta.
Fişiere ataşate
Picture 729 [640x480].jpg
Picture 729 [640x480].jpg (50.25 KiB) Vizualizat de 4869 ori
Picture 730 [640x480].jpg
Picture 730 [640x480].jpg (58.58 KiB) Vizualizat de 4558 ori
Picture 733 [640x480].jpg
Picture 733 [640x480].jpg (69.51 KiB) Vizualizat de 4562 ori
Picture 734 [640x480].jpg
Picture 734 [640x480].jpg (79.89 KiB) Vizualizat de 4565 ori
Picture 735 [640x480].jpg
Picture 735 [640x480].jpg (61.97 KiB) Vizualizat de 4566 ori
Liviu Odagiu
Skoda Octavia II + Hobby Excellent 535 ULB
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Interesant este ca in balconul/loja de deasupra intrarii se poate ajunge numai cu scara :!: :?: :D
Orice problema are o rezolvare practica
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Sa ma ierti daca le consider kich-uri! :(
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Omul a tinut cumva la arhitectura veche, si cumva impopotonata ca s-o personalizeze. A vazut el undeva...! Faptul ca este nou construita si n-are patina timpului, nici nu se inscrie in trend-ul arhitectural actual, este ca un "ghimpe" pentru un privitor avizat. Poate tocmai acesta este scopul de a atrage atentia, "ca a lui nu-i nici una". Nu trebuie sa fii prea avizat ca sa-ti dai seama de "hramul" pe care-l poarta proprietarul. Oricum s-o stapaneasca si foloseasca sanatos, cu siguranta a muncit mult pentru a o avea si asta este mai important!
Cristian Steriopol
Membru forum
17

Mesaj de Cristian Steriopol »

Absolut hidos !!!
Cred ca e in stilul becalian manelian ! :(
Zile bune !
@cristians tel. 0245222086 ; 0760691892
Dacia 1310 + Caravelair Brasilia 365
Bazil

Mesaj de Bazil »

Cristian Steriopol scrie:Absolut hidos !!!
Cred ca e in stilul becalian manelian ! :(
De regula "de gustibus not discutandum"...dar in acest caz nu prea se potriveste. Majoritatea oamenilor din comuna lucreaza din greu in vest/sud, in Europa si Canada, ori la cioplit in piatra ori la exploatari forestiere si câstiga foarte bine. Vine omul acasa cu banii si in stilul caracteristic osenesc cauta un inginer si ii da porunca: "no domnule draga , te rog sa te plimbi mata in susu si josu comunei de doua trei ori si sa-mi faci o casa cinosa cum nu are nimeni"! Cei care au umblat prin comuna respectiva pot sa confirme ca acea casa este probabil o greseala, fiindca este cam unicat, iar celelalte sunt chiar frumoase, cu gust...si nu gasesti doua la fel!!! Probabil ca omu, proprietarul acelei case a pozat pe undeva in Verona sau Roma ceva ce i-a placut, a dat pozele la constructor si a zis: ase o vreu! Fiindca daca cladirea respectiva am vedea-o pe undeva in Verona, mâncata un pic de patina vremii...am zice:ce faina e! Nu am vazut nici o casa darapanata in Certeze, dar am vazut cosuri de gunoi, santuri curate si betonate ori înierbate, flori multe.
Si inca ceva, care m-a facut sa inteleg ca bogatia nu a schimbat felul de a fi a oamenilor acestor locuri: in primavara aceasta am facut o excursie prin nordul tarii si am trecut si prin Certeze. Sotia a dat porunca sa opresc undeva la o fântâna ca nu mai aveam apa in rezervor nici pentru WC... M-am tot uitat dupa vre-o fântâna in curtea unei case...am vazut ceva intr-o curte, am oprit, casa frumoasa, mare, ceva BMW 4x4 la poarta, in curte un Audi ultimul racnet. Era un cetatean in curte:l-am intrebat daca pot sa iau un bidon de apa-"bineânteles domnu"- iau bidonu de 5l , umplu la robinetul din curte, scot pâlnia si incep sa torn apa. Omu vede ce trebaluiesc si:"da intra apa multa acolo?" Raspund cam 100l...da sa nu-si faca griji ca pun doar doua bidoane. "No stai atunce domnule" zice, se duce undeva in spate, vine cu un furtun lung, desface colacul, cupleaza la robinet: "no amu incarca dumniata sanatos tot butoiu ala al masinii" ! Am ramas uimit, mai ales ca am avut o experienta nasoala cu doua zile inainte:am luat apa de la o statie de combustibili si dupa al treilea bidon se uitau deja chiorâs la mine, iar la al patrulea au si zis ca ajunge domnu ca apa ii scumpa! Asa ca am constatat eu in Certeze ca bogatia, luxul nu a schimbat inima buna a osenilor!
Cristian Steriopol
Membru forum
17

Mesaj de Cristian Steriopol »

Daca remarca mea a deranjat cat de putin pe cineva care a citit randurile mele , eu imi cer scuze !
Daca acel " monument " de arhitectura este rodul muncii grele , a transpiratiei sau a inteligentei creatoare a unui roman , atunci imi cer scuze acelui om !
Iar despre gusturi , asa e , nu se discuta . Dar raman totusi la parerea mea !
S-auzim ( si sa vedem ) numai de bine !!!
Zile bune !
@cristians tel. 0245222086 ; 0760691892
Dacia 1310 + Caravelair Brasilia 365
Bazil

Mesaj de Bazil »

[quote="Cristian Steriopol"]Daca remarca mea a deranjat cat de putin pe cineva.... quote]
Absolut deloc! Dar cunoscand din surse directe starea lucrurilor din zona am vrut doar sa complectez observatiile voastre. Oricum zona e minunata, oamenii prietenosi, merita o vizita in Tara Oasului !
costipopovici
Membru asociat
16

Re: Certeze, jud. Satu Mare

Mesaj de costipopovici »

O adevarata sursa de inspiratie pentru romii din Sintesti, Buzescu etc! :D
Am mai vazut la cineva o monstruozitate ca asta, un imbogatit peste noapte dintr-o zona rurala.Cand l-am intrebat de ce nu si-a facut si wc in casa a raspuns mirat: "cum dom-le sa ma ... in casa"? :D :D :D
nickul meu este kosfunny
Liviu Odagiu
Membru forum
17

Re: Certeze, jud. Satu Mare

Mesaj de Liviu Odagiu »

Citind astazi revista presei am gasit un articol într-un cotidian.
http://www.gandul.info/viata/satul-demo ... 31;3490295
Liviu Odagiu
Skoda Octavia II + Hobby Excellent 535 ULB
Scrie răspuns