Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Continui cu poze si detalii:
Valea Valsanului sau Poienile Valsanului sunt la 180km de Bucuresti, pe A1, la iesirea din Pitesti, dreapta spre Curtea de Arges, dupa comuna Merisani se traverseaza podul metalic rutier peste Arges si dupa bariera CFR, dreapta spre BRADETU (38km.).La intersectia cu soseaua C-de Arges - C_lung Muscel se vireaza dreapta spre C-lung Muscel si dupa comuna Robaia se vireaza stanga spre BRADETU. Pana la Bradetu sunt indicatoare si soseaua este excelenta, asfalt de buna calitate. Din Bradetu se continua pe drum forestier, sa spunem bunicel, nu sunt sleauri, gropi sau denivelari mari. Se merge 8km pana la locul prezentat. Aici sunt doua pensiuni care nu cred ca sunt catalogate, au grupuri sociale comune, au terase cu diverse bauturi. Nu este posibilitate inca de 220V, in zona este un transformator, lina electrica urca pana la lacul Valsan. Nu este loc pentru deversarea toaletelor, apa din parau nu este potabila, exista un izvor cu apa de baut. Nu este semnal GSM decat langa cabane, pe Cosmote.
Este de preferat sa ajungeti cel tarziu joi, la sfarsit de saptamana este aglomerat si un loc bun se gaseste mai greu.
Sa aveti neaparat saci mari menajeri pentru a curata locul dupa cei care au fost inainte.
Cu toate ca este aglomerat sambata, nu este extrem de galagios, asta in comparatie cu Cheia, unde am fost inaintea acestei excursii.
Fata de alte locuri unde trebuie sa ai lemne de acasa, aici sunt lemne din belsug.
De aici se poate merge la barajul Vidraru, peste munte, drum forestier 10 km, lacul(barajul)Valsan, 12km., C. de Arges 8km drum forestier si 25km. asfalt si multe altele.
Altitudinea aprox.900m, temp.26C ziua 7C noaptea, cand in Bucuresti au fost 38C.
Locul nu este excesiv de zgomotos
Nu am auzit nimic legat de acest lucru. O saptamana cat am stat acolo nu a venit niciun urs. Probabil datorita faptului ca nu exista tomberoane. Gunoaiele se depoziteaza(cine vrea, cine, nu le lasa imprastiate pe unde a stat) in niste cuburi de beton unde sunt incinerate dupa ce le rascolesc cainii, vacile din zona si poate intr-un viitor, ursii.
reludeliu@yahoo.com
Ford Sierra 2.0 I / ‘90 + Beyerland 380-2/ ‘89
0728.899.313 0788.780.671 0723.343.915
:D Cred ca cel care m-a informat a facuto din invidie stiind ca merg foarte des acolo cu cortul. :D
Aurelian multumesc pentru informatie.Mi-a venit inima la loc :!: :lol:
In perioada sfarsitului de august am "locuit" la Poienile Valsanului. Prea putin insa fata de cat ar fi trebuit . Astept o intalnire, zona este extra, putem organiza chiar o actiune de ECOLOGIZARE a zonei.Poate mai sensibilizam 'TURISTII". ATASEZ CATEVA FOTO
Fişiere ataşate
DSC04465 [].JPG (76.41 KiB) Vizualizat de 8933 ori
DSC04438 [].JPG (95.43 KiB) Vizualizat de 8943 ori
DSC04428 [].JPG (83.22 KiB) Vizualizat de 8949 ori
DSC04425 [].JPG (99.79 KiB) Vizualizat de 8965 ori
DSC04424 [].JPG (89.03 KiB) Vizualizat de 8962 ori
DSC04423 [].JPG (80.77 KiB) Vizualizat de 8967 ori
DSC04422 [].JPG (81.19 KiB) Vizualizat de 8974 ori