topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
eugen, in camping s sunt urmatoarele preturi: rulota 15, auto 8, curent 15, persoana 12. stiu pt ca am copiii acolo. s-a eliberat destul de mult campingul, astfel incat sunt locuri chiar si langa plaja.
pe vremuri: FORD MONDEO (desigur...), acum JEEP GRAND CHEROKEE + DETHLEFFS CAMPER
Am fost în camping Holidays GPM în 28-31 august.
Desi nu sunt adeptul camping-ului, "chemati" de nepoteii care erau cu bilete la mare, a trebuit sa mergem si nu am regretat.
Într-adevar, asa cum spunea si Petru mai sus, este unul din cele mai dragute din câte am vazut pe la noi.
Foarte multa vegetatie (salcioara, tufarisuri naturale, flora spontana), umbra, multa liniste, exclus manele, (noaptea mai bârâie pe sosea mopedele în întrecere).
Multe europubele golite tot timpul, jumatati de butoaie de tabla pentru jarul de la gratare.
Wc-uri si dusuri curatele spre curate, cu robinete separate pentru denisiparea papucilor si picioarelor.
Magazinase cu fructe, legume, preparate carne, suveniruri, restaurant.
Plaja bine întretinuta, curata, aerisita, apa surprinzator de curata, fara ski jeturi, doar cu "ski-zmeie".
Copii si nepotii veneau din Mamaia la plaja aici ca acolo era supraaglomerata, murdara, apa murdara.
Preturi acceptabile: 9/masina/zi + 9/rulota/zi + 16/persoana/zi+ /curent/zi = 64 RON/zi/echipaj.
Concluzia: SE POATE SI LA NOI. BRAVO!
Si acum câteva poze:
Fişiere ataşate
Căsuţe în camping
Picture 080 [640x480].jpg (61.18 KiB) Vizualizat de 4823 ori
Nepoţeii care ne-au chemat. Ioana - 6 luni şi Andrei - 2 ani
Picture 051 [640x480].jpg (86.13 KiB) Vizualizat de 4837 ori
Tabăra noastră
Picture 083 [640x480].jpg (98.01 KiB) Vizualizat de 4841 ori
Vecinătatea noastră
Picture 082 [640x480].jpg (99.54 KiB) Vizualizat de 4840 ori
În camping, rulotă luată în acea zi de la un belgian, cu toată dotarea existentă (Burstner, 1989, 4 locuri, pat suprapus, 2.000 Euro)
Picture 065 [640x480].jpg (65.26 KiB) Vizualizat de 4827 ori
Locuri de campare
Picture 081 [640x480].jpg (79.78 KiB) Vizualizat de 4819 ori
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius