Informatii despre Lacul + baraj Paltinul

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Cristi Dronca

Informatii despre Lacul + baraj Paltinul

Mesaj de Cristi Dronca »

Va salut pe toti.Are cineva informatii despre lacul si barajul Paltinul?Anul trecut am trecut prin zona dar din cauza timpului insuficient nu m-am putut opri am vazut indicatorul care arata :Lacul Paltinul 8 km.(sau 13 ?) si atat.Am vazut foto pe net si zona este superba,mai stiu si ca se poate pescui taxa 30 lei pt 12 ore.As vrea sa stiu daca este permisa camparea cu rulota, ce conditii pt campare sant,daca a mai fost cineva pe acolo si orice alta informatie este binevenita.Va multumesc.
Cristi Dronca

Mesaj de Cristi Dronca »

Aviz rulotistilor pescari si nu numai. Cine stie poate,mai facem o intilnire si un concurs de pescuit pe week-end.
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

:lol: Ma Cristi ce faci? Ne-ntarati? :lol:
Razvan Rucareanu

Mesaj de Razvan Rucareanu »

E un peisaj foarte frumos sus la baraj.
Mergeam foarte des aici ptr ca e aproape de Bucuresti si campam pe dreapta langa rau inainte sa urci la baraj, sunt cateva locuri foarte bune.
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Locul este foarte frumos, aproape de Bucuresti, 120km, drum asfaltat, bun, insa, locuri putine pentru rulote (3-4 locuri), datorita inclinatiei terenului. Accesul este dificil daca a plouat, mai ales la iesire. Locul este perfect pentru cort, de altfel, incepand de vineri locul este plin.
In baraj este peste de dimensiuni uriase insa este acoperit de apa si hranit bine de administratorii locului. Dupa fiecare baie in lac poti scoate una-doua linii (este plin de radacini).
Apa este o problema aici. Este un singur izvor care taraie usor, atat pentru baut cat si menajera.
Pana acum 6-7ani cand existau casutele, exista si curent. Ca tot ce este bun in Romania trebuie distrus.
Nu recomand locul pentru rulote. Cunosc locul de peste 15 ani, am fost cu cortul, anul trecut am fost cu rulota, dar nu mai merg cu ea acolo.
Se poate campa jos la poalele barajului, pe firul apei, dar este langa sosea si la fel, locuri pentru rulote foarte putine. Risti sa nu gasesti loc.
Am ceva poze dar foarte vechi si nesemnificative, de acum 9ani.
Fişiere ataşate
palti.jpg
palti.jpg (8.91 KiB) Vizualizat de 1936 ori
Cristi Dronca

Mesaj de Cristi Dronca »

Da da cine vorbea de intaritat.....banane caramelizate,frigarui asortate si alte alea ca poftesc si acum la o zi dupa ce am vazut pozele.
Cit de curand voi face o vizita de recunoastere fara rulota pana la Paltinul pentru informare si daca sant conditii de campare pentru cateva rulote va voi spune.Toti am fost la mare la munte sau pe alte meleaguri dar de pescuit am cam uitat, acum pe toamna ca se va mai racori n-ar strica si o partida de pescuit .Ce ziceti ?
Încuiat