Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Salutare. Tocmai am sosit din Olanda cu noua mea rulota SH: Compass Pentara 440/4 1996. Imi place foarte mult cum arata dar nu ma asteptam sa gasesc asa de putine rulote de vanzare la preturi cat de cat rezonabile chiar la mama lor in Olanda. Nu ma asteptam sa dau asa de multi bani pe ea (imi este si putin jena sa va spun cat am dat pe ea - 5.600 euro) dar am fost nevoit pentru ca altfel ma intorceam fara rulota.
Am colindat cam 10 parcuri de rulote si a fost singura care ne-a placut. Am cautat o rulota care sa aiba dus, apa calda, sa fie englezeasca, sa aiba cort si tot ce se mai poate.
Acum m-am apucat sa o curat, sa o inmatriculez, sa ii fac o verificare a instalatiei electrice si ma ma apuc de colindat.
Abia astept sa ne intalnim sa mai invat si eu lucruri noi despre acest hobby care cred eu ca este extraordinar.
O sa atasez si cateva poze in curand
s-o stapiniti sanatosi si sper ca din experienta voastra sa inteleaga si altii ca acolo nu umbla cainii cu covrigii in coada si chilipirurile intotdeauna ascund defecte...una e ce vezi in poze si altceva este cand ajungi acolo si o inspectezi mai in amanunt.....oricum va urez 'vant prielnic" si la cat mai multe iesiri
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Acum dupa o verificare amanuntita am constatat ca am neaparat nevoie de cineva care se pricepe la rulote pentru ca apa calda nu curge tot timpul, are niste furtune care nu duc nicaieri si altele pe care nu are rost sa le mai insir aici. Asa ca daca cineva stie un service de rulote sau unde ma pot duce sa ma lamuresc si eu de tot ce are rulota mea sa imi spuna si mie. Va multumesc.
Asa este. Chiar nu umbla cainii cu covrigii in coada.
Am vazut ca nu prea exista service pentru rulote prin Bucuresti dar daca este cineva care se pricepe, contra cost bineinteles, as fi foarte recunoscator.
Va multumesc.
Bine ai venit printre noi.Cauta-l pe Sandu Toma , un om extraordinar care ne-a ajutat pe multi dintre noi , si caruia ii place sa "surubareasca" ( este expresia lui!) :)
Va multumesc pentru sfaturi. Abia astept sa ies si ma intalnesc cu alti impatimiti ai rulotelor. Pana atunci m-am apucat de putina curatenie sa schimb putin mirosul din rulota si sa ma familiarizez cu toate lucrurile din ea.