Plaiul Foii aug 08

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Calin Jurca
Membru forum
17

Plaiul Foii aug 08

Mesaj de Calin Jurca »

Doua weekend-uri,doua locatii in zona cabanei Plaiul Foii.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Amalia & Calin
0722.240.240.
Calin Jurca
Membru forum
17

Mesaj de Calin Jurca »

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Amalia & Calin
0722.240.240.
Mihnea Donescu
Membru forum
16

Mesaj de Mihnea Donescu »

in sept voi fi atent poate prind vreo iesire a citorva din voi sa observ si eu agregatele....pina atunci ajung sigur cu cortul :evil: intrebare,la cabana se poate minca?
Mercedes W124.019,Audi A3 quattro +Hobby Prestige 545,si ultima achizitie,o veche remorcuta de 750 cu suspensie McPherson...
Calin Jurca
Membru forum
17

Mesaj de Calin Jurca »

La cabana Plaiul Foii se poate manca foarte bine;specialitatea casei:ciorba de fasole cu costita in paine.Au conditii de cazare bune.
Vis a vis se gaseste o terasa unde se poate manca.

Revin cu poze din a doua locatie;inainte de cabana cu 600-800 m.
Am campat pe un teren proprietate privata avand raul alaturi,teren drept,priveliste deosebita.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Ultima oară modificat 14 Aug 2008, 10:07 de către Calin Jurca, modificat 1 dată în total.
Amalia & Calin
0722.240.240.
Calin Jurca
Membru forum
17

Mesaj de Calin Jurca »

Linistea a fost "tulburata" de o frumoasa americana din Florida.Proprietari romani-americani.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Amalia & Calin
0722.240.240.
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Tulburatoare prezenta! Ma intreb ce-au zis cand le-ai arborat Ceghevara, stiindu-se faptul ca americanii de rand il idolatrizeaza ca si personalitate!
Mihnea Donescu
Membru forum
16

Mesaj de Mihnea Donescu »

SUPER camperul AMERICAN.....am fost vreo 8-9 ani in fiecare vara acolo,din pacate cred ca s-a stricat locul...deja prin 2002 isi construiau unii vile pe acolo.....sper sa nu fiu dezamagit...caut toate pozele din forum cu aceasta locatzie....
Mercedes W124.019,Audi A3 quattro +Hobby Prestige 545,si ultima achizitie,o veche remorcuta de 750 cu suspensie McPherson...
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

Mihai Gheorghe scrie:Tulburatoare prezenta! Ma intreb ce-au zis cand le-ai arborat Ceghevara, stiindu-se faptul ca americanii de rand il idolatrizeaza ca si personalitate!
care nu stiu putina istorie si nu stiu ca a fost un criminal,si ci ca communist .
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

1-0 dn Peti!!!
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Foarte corect! Personajul este de condamnat! S-a creat in jurul lui o aura de luptator penru conditii sociale, uitandu-se faptul ca a comis crime sub acest deziderat. Grav este ca o serie de scriitori, regizori i-au format sau i-au deformat adevarata fata. Am specificat ,americanii de rand, pentru ca ei cred in legende, si personajul (nu-l mai numesc) este idolatrizat, dar nu stiu de ce..., ei! In america se afla portretul pe tricouri, brelocuri, chiar banner cu dimensiuni mari etc. Nu-i un personaj interzis, si lumea bussinesului de taraba il promoveaza cu succes. Am alte exemple , la alta scara dar cum nu este un topic la tema, chiar si pentru postarea mea cer scuze moderatorului! Si totusi se stie, istoria este partinitoare si niciodata obiectiva,( depinde cine se pronunta, si asta este relativ) Exista personaje catalogate la nivel mondial ca fiind criminali si totusi tarile, natiile respective sunt tolerante si ii privesc ca pe eroi nationali !!??? N-am vrut sa raman dator, si oricum 1-0 este un scor care in meciuri tur retur poate fi schimbat, indiferent daca arbitrul vrea alt rezultat. :D Sa vedem ce va fi in urmatoarea etapa cand va fi , sigur alt adversar :D
Dan Cilan
Membru forum
17

Mesaj de Dan Cilan »

Caline , vad ca iesi foarte des cu rulota , bravo tie , poate ma vizitezi prin "Apusenii mei dragi" ! :)
http://www.fantanele-belis.ro/
0745634366
Ford Ranger+ Bürstner City 520
Calin Jurca
Membru forum
17

Mesaj de Calin Jurca »

Sper sa ne vedem;suntem in Apuseni pana la sfarsitul lunii.Vorbim la tel.
Amalia & Calin
0722.240.240.
Scrie răspuns