Vadu, ieri

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Mihai Gheorghe

Vadu, ieri

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Bine ar fi sa ramana tot asa zona. Poze facute cu telefonul!
Fişiere ataşate
Vadu 11.03 2008 021 [640x480].jpg
Vadu 11.03 2008 021 [640x480].jpg (45.06 KiB) Vizualizat de 5269 ori
Vadu 11.03 2008 005 [640x480].jpg
Vadu 11.03 2008 005 [640x480].jpg (55.89 KiB) Vizualizat de 5270 ori
Liviu Odagiu
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Odagiu »

Super faine. Sunt eu obosit dar n-am prins ideea cu harpa si pianul. Le-ai adus tu sau marea? Oricum....simt în nari briza marii.
Dar de asta ce zici?
Liviu Odagiu
Skoda Octavia II + Hobby Excellent 535 ULB
Mihai Gheorghe

Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

ce iresponsabili ! cu elicoptere de muzeu ldeasupra oamenilor...
Liviu Odagiu
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Odagiu »

Am priceput acum. Oricum ramâne frumusetea peisajului si linistea lui. În contrast izbitor cu aglomeratia din sezon asezonata cu zgomotul elicopterelor ce defilau pe deasupra plajei.
Liviu Odagiu
Skoda Octavia II + Hobby Excellent 535 ULB
Mihai Gheorghe

Vesti proaste pentru cei de la Vadu sau cei care vor sa mearga. De aseara s-a facut un sant la singura intrare. Nu stiu cum vor iesi cei care sunt dar cei care intentioneaza sa mearga n-o vor putea face. Ceea ce "cobeam" pe forum acum o luna s-a intamplat, din pacate!
Dragos Iarovoiu
Membru forum
18

Mesaj de Dragos Iarovoiu »

Imi pare rau ca s-a ajuns intr-o asemenea situatie, insa masura mi se pare perfect justificata. Saptamana trecuta, am fost intr-o plimbare in zona si imi pare nespus de rau ca nu am avut aparatul foto cu mine sa va arat muntii de gunoaie (doze de bere si peturi) care "strajuiau" doua dintre intrarile spre plaja. Judecand dupa cantitatea gunoiului, abandonarea acestuia pe plaja cu siguranta nu mai reprezinta un caz izolat, asa ca am primit ceea ce meritam !
Daca printre cei care acceseaza acest forum se gasesc si persoane vinovate (membri sau nu) sper sa traga invatamintele, alaturi de urarile noastre de "bine" (cunoscute din popor) !
Mihai Gheorghe

Ai dreptate, sunt convins ca-i asa. Eu i-mi reprosez faptul ca am promovat si sustinut turismul cu rulote la Vadu. S-ar putea ca nu ai nostri sa fi facut mizerie, dar daca este asa, si-i stiti , va rog sa ne spuneti si noua. Personal nu vreau sa am de-a face cu asemenea persoane tinand cont de faptul ca nu este camping amenajat. Dureros si trist Dragos, pot sa spun ca acum doresc sa-mi aleg partenerii de campare! Copii mei ma'ntreba daca au voie sa puna o hartie undeva , ma uit si le raspund in consecinta. Chiar m-ai intristat!
http://www.protv.ro/stiri/eveniment/zec ... odari.html
Ultima oară modificat 13 Aug 2008, 17:08 de către Mihai Gheorghe, modificat 1 dată în total.
Lucian Mitrofan
Membru forum
17

Mesaj de Lucian Mitrofan »

aceleasi urari "(cunoscute din popor)", si din partea mea celor care sunt mari producatori de gunoaie. In 14 zile de stat in vama nu am vazut pe nimeni sa lase ceva in urma, dar intr-o seara a venit un camper (de Bucuresti, si au avut grija sa specifice ca a costat 55000 euro), care, repet, doar o seara a stat, si in urma lor au ramas numai mucuri de tigara si coji de seminte. A si sa nu uit, au fost singurii la care am auzit manele (recunosc, nu pentru mult timp, au realizat ca deranjau). Sper sa intre pe clubul nostru si sa invete ceva (cu atat mai mult cu cat la 10 m. era un tomberon care era golit de 2 ori pe zi). Din partea mea o bila neagra pe ei si pentru cei ca ei.
Zafira Y20DTH 2001 + Europa 450 S
mitluc@yahoo.com
0745326039
eugentache
Membru forum
13

Re: Vadu, ieri

Mesaj de eugentache »

Salutari!
Subscriu si eu la ce s-a discutat anterior, in special la urari :D ; destul de trist ca exista si astfel de specimene :evil: !!!
Stie cineva? Mai nou se poate ajunge acolo?
In rest... va doresc vacante reusite..
Eugen TACHE - Craiova
eugentache@yahoo.com
FORD MONDEO 2005 170CP + CARAVELAIR B4002 1993
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Re: Vadu, ieri

Mesaj de Doru Stoicescu »

Mihai Gheorghe scrie: Bine ar fi sa ramana tot asa zona...
Am fost si eu acolo... de curand !
Am gasit numai pianul... pendula nu mai era !
Ce ticalosi... romanii astia !
Scrie răspuns