Instalatia de apa - scadere debit / presiune

Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei de alimentare cu apa.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
penca
Membru forum
17

Instalatia de apa - scadere debit / presiune

Mesaj de penca »

Am o problema cu o rulota noua Dethleffs 560 SK. Mi-a scazut brusc debitul la chiuveta / dus. Apa nu mai are nici presiunea avuta si nici debitul ?

Ma poate ajuta cineva ? Sa fie din pompa sau din traseu ?
Stefan Iuga
Membru forum
18

Mesaj de Stefan Iuga »

Am avut si eu o astfel de problema. Un robinet nu era bine inchis si pe acolo pierdea presiune.
Stefan Iuga
EURA MOBIL 635 LS - tel: 0721.409.224
www.thevenusproject.com
George Burneci
Membru forum
17

Mesaj de George Burneci »

Icearca sa detaliezi,si ma refer daca la bucatarie presiunea este cea normala,daca folosesti pompa sumersibila,sau sistem de pompa si vas tampon. Cauzele pot fi multiple:

-pompa defecta (apa a patruns la motor)
-Furtunele infundate (vara apa la caldura formeaza un precipitat sub forma de gume)
-Coliere nestrinse.
-Robineti defecti(nu deschid suficient sau contactele oxidate si nu mai fac fata unui curent de alimentare normal)
- tensiunea de alimentare cu 12v insuficienta(acumulator descarcat (daca are )sau probleme la 12v redresat.
Astea ar fi citeva din problemele care pot aparea.
Succes
penca
Membru forum
17

Mesaj de penca »

Astazi nu a mai mers deloc. Am scos pompa si era prajita. Cel mai probabil din cauza tensiunii variabile din campingul din 2 Mai unde stau cu ea. Am comandat pompa noua la Dethleffs si spre mirarea mea mi-au adus-o in aceiasi zi.
penca
Membru forum
17

am rezolvat probelam fluctuatiilor

Mesaj de penca »

Am rezolvat si problema variatiilor de tensiune. Am cumparat cu 440 lei un stabilizator de tensiune de 3000VA = 2100W. Vreau sa spun ca in momentul in care l-am montat, reteaua publica de electricitate din 2 Mai dadea 184V. Acum folosesc climatizarea rulotei, boilerul si frigiderul fara nici un fel de stres.
Scrie răspuns