camping S - august 2008

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
AndreiD

camping S - august 2008

Mesaj de AndreiD »

plecati marti 05/08 pe la 7.00 din Bucuresti ... am ajuns pe la pranz (cu pauza de mici&carnaciori la Medgidia) ... am parcat rulota - direct fara decuplare :D
am inceput sa instalez sandramaua, intre timp au venit si fica + ginerele (cortisti)

poza facuta mai pe seara cand am inceput sa dam jos bicicletele
Ultima oară modificat 07 Aug 2008, 19:02 de către AndreiD, modificat 1 dată în total.
AndreiD

Mesaj de AndreiD »

a doua zi dupa o mica baie-n mare (apa perfecta calda dar cu ceva valuri si algee) am pus-o de-o masa de peste

am fost "chief" la Bucatarie

tot timpul cat am "mestecat" la ciorba m-am gandit la "Zana"&Cristybucataru' - care m-au hranit la Pavelescu si la Gura Raului

astept vesti de la ei ....
Ultima oară modificat 07 Aug 2008, 19:14 de către AndreiD, modificat 1 dată în total.
AndreiD

Mesaj de AndreiD »

ciorbita & mamagaliuta
Fişiere ataşate
IMG_1764 (Small).JPG
IMG_1764 (Small).JPG (65.36 KiB) Vizualizat de 2196 ori
Ultima oară modificat 07 Aug 2008, 19:08 de către AndreiD, modificat 1 dată în total.
AndreiD

Mesaj de AndreiD »

si restu' tavalit prin malai
AndreiD

Mesaj de AndreiD »

azi am facut si-o mica excursie la Corbu
AndreiD

Mesaj de AndreiD »

tot la Corbu'

nu recoamnd ptr rulotisti:
- nu exista nimic infrastructura
- drum relativ greoi ptr rulote - am impins un Opel blocat in nisip
Cristi Nastase

Mesaj de Cristi Nastase »

Salutare tuturor si chiar ma intrebam de ce nu mai apareti nicaieri ,toata lumea a plecat in concediu si nu mai scrie si posteaza nimeni imagini pe forum.Peste ati prins sau este cumparat de la pescari ? :D :D :D
dana&liviu_ignat
Membru forum
16

Mesaj de dana&liviu_ignat »

emcevisti intreaba: merita sa mergem si noi la corbu pentru cateva zile ?sau e plictiseala mare ? vrem sa plecam marti pe 12 august .
daniela & liviu ignat

LOGAN MCV 1.6 MPI SI ATAT
Scrie răspuns