concediu 2008, arieseni

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Calin Lisovschi
Membru forum
18

concediu 2008, arieseni

Mesaj de Calin Lisovschi »

desi trebuia sa fie un circuit care incepea in apuseni, continua in maramures si se termina spre tusnad, bucuresti, am preferat sa ramanem in arieseni si sa colindam muntii in fiecare zi. initial trebuia sa plecam pe 12 iulie, dar din motive obiective am plecat doar pe 16 iulie, asa ca am hotarat sa ramanem in arieseni. am vrut sa mergem la "mama uta", dar cand am ajuns acolo, am fost foarte dezamagiti: mizerie, manele, etc. am plecat spre westkarpaten din arieseni, dar aici era plin... noroc cu patronul care a fost dragut si ne-a indumat spre "pensiunea sofia" de pe valea coblesului. conditiile si atmosfera de aici ne-au facut sa nu mai plecam, ba chiar am intins cortul rulotei. ne-am simtit minunat. pana reusesc sa micsorez pozele si sa le pun aici, va dau un link sa vedeti poze

http://193.25.104.144/ , apoi POZE_rulota, (pagina 2) vacanta_2008
Ultima oară modificat 06 Aug 2008, 21:06 de către Calin Lisovschi, modificat 1 dată în total.
pe vremuri: FORD MONDEO (desigur...), acum JEEP GRAND CHEROKEE + DETHLEFFS CAMPER

@klinutzu

0727.19.19.39
costieanu constantin
Membru forum
16

Mesaj de costieanu constantin »

la mine nu merge
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Nu cumva este un cont de instalare a unui soft?! :lol: :shock:
Sorin Dandes
Membru forum
18

Mesaj de Sorin Dandes »

Stergeti virgula.
costieanu constantin
Membru forum
16

Mesaj de costieanu constantin »

am sters virgula, le-am vazut, frumoase amintiri
Calin Lisovschi
Membru forum
18

Mesaj de Calin Lisovschi »

am sters eu virgula
pe vremuri: FORD MONDEO (desigur...), acum JEEP GRAND CHEROKEE + DETHLEFFS CAMPER

@klinutzu

0727.19.19.39
Scrie răspuns