Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
parpaneata scrie:Daca nu face rele si reusesti sa gasesti un loc mai singuratic cred ca poti. Altfel,locul e plin de caini parasiti si cainii celor de la cherhanale.
..
Nu face rele, e cuminte foc, mie imi e teama sa nu zica lumea ca va intra in apa, cat despre catei nu va fi problema atat timp cat are unde sa se balaceasca.
@Cecilia si Dan
"Geniu= 1% inspiratie si 99% transpiratie" - Thomas Edison
Vesti proaste pentru cei de la Vadu sau cei care vor sa mearga. De aseara s-a facut un sant la singura intrare. Nu stiu cum vor iesi cei care sunt dar cei care intentioneaza sa mearga n-o vor putea face. ceea ce "cobeam" pe forum acum o luna s-a intamplat, din pacate!
Imi pare rau ca s-a ajuns intr-o asemenea situatie, insa masura mi se pare perfect justificata. Saptamana trecuta, am fost intr-o plimbare in zona si imi pare nespus de rau ca nu am avut aparatul foto cu mine sa va arat muntii de gunoaie (doze de bere si peturi) care "strajuiau" doua dintre intrarile spre plaja. Judecand dupa cantitatea gunoiului, abandonarea acestuia pe plaja cu siguranta nu mai reprezinta un caz izolat, asa ca am primit ceea ce meritam !
Daca printre cei care acceseaza acest forum se gasesc si persoane vinovate (membri sau nu) sper sa traga invatamintele, alaturi de urarile noastre de "bine" (cunoscute din popor) !
Eu voi comenta altfel acest incident! Daca ar fi existat o solicitare oficiala din partea asociatiei, nu aveau acces decat cei nominalizati astfel incat asociatia i-si asuma raspunderea prin voi ,care respectati normele de mediu si bun simt. N-a fost asa..., din cauza unei banale hartii. Vreau sa va spun ca asumarea unei raspunderi prin membrii sai era oportuna. Fir-ar sa fie de hartii, si uite ce se-'ntampala! . ....Chiar nu mai vreau..., m-am saturat...! Acum in iulie mi-a expirat cotizatia si conform hotararii am la dispozitie 3 luni sa platesc! Voi vedea daca o felicitare de anul nou, un breloc si strangri de mana stangace merita sa platesc. Nici macar legitimatie, sau un tabel de conventie cu anumite firme de colaborare care ofera discounturi nu exista . In rest , numai de bine!
Pai...comentezi in necunostinta de cauza Mihai! :D Cei care am fost acolo am avut aprobare de la ABRDD! Incepand cu 15 iulie si terminand cu 15 august. Locul incriminat in filmarile Pro Tv este in zona rosie unde nici noi,cu toata aprobarea respectiva nu aveam voie sa campam ci doar sa o vizitam! In ceea ce ne priveste am facut turism ecologic fara nici o discutie. Nici macar focuri sau gratare n-am facut! Am adunat resturi si peturi aduse de mare sau lasate de mai stiu eu cine. S-a facut bine ca s-a arat drumul ala de acces si....a fost o actiune aiurea fiind neanuntata astfel incât cei din zona sa se poata retrage. Care este efectul? Ca nu pot iesi aia? Aiurea! Vor astupa g\santurile si gata! Trebuia avertizati sau amendati! Simpluuuuuu! Dragos are dreptate. Sunt munti de gunoaie! Si cu cat se arata mai multe imagini la televiziuni sau se pun poze pe forumuri se duc din ce in ce mai multi tampiti! :D In zona in care am fost crede-ma ca e civilizatie prin educatia celor care au fost,sunt si se vor mai duce acolo! Si aici ma refer la brasoveni,tulceni,giurgiuveni,bucuresteni,olteni si ce-or mai fi.
Chestia cu ....cotizatia si strangerea de mana....e de discutat.
Asa este, in necunostinta de cauza, si ma intreb de ce nu se comunica tuturor membrilor atunci cand se intreprind actiuni in beneficiul tuturor..., sau poate nu! Initiativa a fost a altcuiva !
Daca lucrurile stau asa, si cred ca cei cu rulotele n-au afectat mediul, o alta hartie de multumire ar trebui adresata Autoritatii Rezervatiei, cu mentiunea ca sejurul s-a terminat si cineva poate sa vina sa constate starea initiala a plajelor. Daca nu se va intampla asa, de pe 16 august vor fi altii si nu cred ca garanteaza cineva curatenia, in plus toate relele produse vor fi trecute in contul asociatiei. Vorbesc de cont la propriu pentru ca sunt sigur vor fi amenzi.
La fel de bine ar fi ca apoi sa se adreseze unei agentii de stiri un comunicat al asociatiei prin care anunta sfarsitul prezentei membrilor in zona, neasumandu-si responsabilitati de la acea data , eventual poze sau invitatia de a filma spatiile de campare. Se termina sezonul si va asigur ca vor fi reportaje cu mizeriile lasate in urma de catre turisti
Mihai , cred ca exagerezi un pic , nu e cazul sa facem din tantar armasar mai ales ca la plecare noi am instiintat pe cei de acolo ca am ecologizat locul chiar daca nu era tot gunoiul al nostru...am facut si poze cu felul in care am lasat locul la plecare :D
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Aprobarea a fost luata ptr membrii asociati. Pe hartia respectiva sunt trecuti indrumatori. Cei care au dorit sa participe au comunicat pe PM si telefon. Toti cei care au fost in zona sau inca sunt in zona au copie dupa aprobare! Cine nu are....e pe cont propiu,deci direct raspunzator. La fel cine merge in zonele interzise! Revin cu informarea ca s-au arat doar drumurile spre zonele interzise! Grupul celor care merg acolo,in acelasi loc de ani buni de zile,e cunoscut si de cei de la cherhanale si de cei de la Garda de Mediu si de Politia de Frontiera! S-au comportat exemplar si in consecinta nu are nimeni treaba cu ei! Asa ca "tam-tam-ul" cu agentii de stiri si responsabilitati e inutil,cred eu. Si....sincer,locul ala e prea frumos!