topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Pentru cei care doresc neaparat liniste deplina la sugerez un traseu si camping la 4km de Cetatea Histria, pe malul lacului Sinoe, inconjurat de padure de stuf si plante deltaice. Mergand pe A2 la iesire din Castelu se face stanga spre Tulcea apoi la intersectia Cogealac /Tulcea faceti dreapta spre Histria. Drumul este bunicel dar garantat foarte liber. Fac mentiunea ca cei care doresc sa ajunga in Navodari si Mamaia sud o pot face mergand non-stop, nu exista ambuteiaje sau coloane de masini.
Campingul pe care-l recomand este izolat si pe malul lacului, liber si pitoresc. Eu l-am vazut ieri si repet, recomand doar celor care adora singuratatea, intinderea de apa si vegetatia "luxurianta" Este interesant sa vezi sosea prin padure de stuf, dar mai ales sa fii intr-o imensitate cu sentimentul ca esti izolat, rupt de cotidianul stresant.
Drum bun temerarilor!
Tocmai buna informatia. As dori sa poposesc 2-3 zile in Delta Dunarii (cu rusine o spun ca nu am fost pana acum). Cine poate oferi informatii pentru o campare cat mai facila este rugat sa posteze mesaj. Eventual caut localnici binevoitori cu servicii la schimb in zona moldovei. Cu multumiri anticipate.
Primii 100 de ani sunt mai grei...dupa aia totul merge de la sine!!!
Cu rulota poti campa sigur în Murighiol cu acces la energie electrica. Poti gasi loc off camping în loc. Dunavatul de Sus sau de Jos (5+5 km de la Murighiol). De acolo se pot face excursii cu barcile localnicilor (de preferat cu rame daca vreti sa vedeti natura în splendoarea sa). Excursii puteti face si din Murighiol, dar la Dunavat sunteti mai aproape de natura salbatica.
La fata locului va orientati si pentru eventualul barter de care vorbeati.
Succes!
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Poti da te rog mai multe detalii?
Exista grupuri sanitare, in ce conditii sint acestea, exista apa rece/calda, ce tarife sint?
Dupa caderea intunericului poti rezista tantarilor?
Nu mai stiu exact situatia actuala. Pe la sfârsitul lunii mai singurul camping era în reparatie, dar dupa miscarile de ...trupe de pe santier, putine sanse sa se fi terminat amenajarea.
Loc de campare este alaturi de camping într-o incinta îngradita pazita cu plata, fara grup sanitar (doar un WC turcesc). De curent electric am întrebat eu si este posibil la aceasta parcare pazita.
Tântarii în perioada asta sunt deosebit de ... primitori! :roll:
S-auzim de bine!
Locul de campare arata asa:
Fişiere ataşate
Picture 054 [640x480].jpg (57.81 KiB) Vizualizat de 2259 ori
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius