Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Da stiu, ca am fost saptamana trecuta doar cu masina si e catastrofa.
O sa merg saptamana asta cand am timp sa vad daca la Zetea se poate organiza ceva, pentru ca acolo e un loc super si am fost cu cortul dar o sa vad cum e cu rulotele daca se poate si va dau de stire.
Asta e in apropiere de Odorheiul Secuiesc
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
In acest sfarsit de saptamana, eu impreuna cu Liviu Marin mergem la Cheia. Vom pleca sambata dimineata si vom ramane pana luni sau marti.
Daca cineva este interesat, poate suna pentru detalii sau ne intalnim sambata la 08-08,30 la iesirea din Otopeni, dupa ultimul pod, langa padure.
reludeliu@yahoo.com
Ford Sierra 2.0 I / ‘90 + Beyerland 380-2/ ‘89
0728.899.313 0788.780.671 0723.343.915
salutare eu cu sotul ne gandim sa ne achizitionam o rulota. zilele astea primim carligul si apoi cred ca mergem la bucuresti sa o luam. stie cineva in alta parte pana in 3000 euro? de abia astept sa mergem cu ea si... sa ne intalnim cu voi...
:lol:
Bine ati venit în rândul rulotistilor!
Acum se plimba majoritatea prin concedii, dar sunt invitatii, vedeti invitatia de la camping Mustang de la Câpu Cetatii, lânga Sovata dintre 5-10 august a.c. (cca. 200 km de Brasov).
Sa ne vedem sanatosi!
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
bine ati venit, pe 26-28.09.2008, la Praid este festivalul sarmalelor si tot in perioada asta la Campul Cetatii se organizeaza o intalnire a baloanelor cu aer cald si se poate sta foarte bine la camping Mustang la campul cetatiicu rulota
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Cred ca vineri plec si eu la mare .. asta asa ca de ramas bun pe anul asta (de la mare). Cine o sa mai fie pe acolo si pe unde? Eu inca nu m-am hotarat unde merg.
Nu merge nimeni la mare weekend-ul asta? :(
Citroen C-Crosser + Dethleffs 560 SK 1996
0768.682.885