Da,este o varianta.Dar...Eu ca sa nu am dureri de cap mi-am luat 2 butelii tip turist de 6kg de la Butan Gaz (Dezmir) si acum de vreo 2 ani ei nu le mai schimba dar nici nu mai incarca(La fel si la Petrom,aveau de 6kg pana nu demult,acum le-au scos...deci cine are,a ramas cu ele)In plus sunt mai multe firme care comercializeaza (si nu le poti schimba decat la ei)si daca iei de la una care la anul nu mai e...altele nu ti-o schimba.Am ramas deci,cu ele si asa putem ramane si cu altele,ca standardele si firmele se tot schimba si daca nu urmarim mereu daca se mai schimba sau nu,(eu am patit-o peste iarna,neavand nevoie de ele),ne trezim ca ramanem cu ele.Acuma ce sa fac,am dat bani pe ele si sunt bune;sunt mai comode de manevrat la iesiri de week-end decat una de 12 kg si daca se incarcau la statii GPL,nu m-a deranjat prea tare.Nu mai vorbesc de cele nemtesti care se vand si acum noi si nu se schimba nicaieri la noi,deci trebuie incarcate la statii GPL.Numai ca din iunie,am fost refuzat la statiile GPL de pe aici,pe motiv ca acuma-i amendeaza daca-i prinde ca incarca.Deci cum procedati,ceilalti care mai incarcati butelii(si nu le dati la schimb)?Am inteles ca in toata tara nu se mai incarca.Stie cineva pe aici in Cluj cum se mai pot incarca?Mai este metoda cu golirea dintr-o butelie mare in cele mici,dar este mai complicat.Si ca o paranteza,un posesor de masina cu GPL sustinea ca GPL-ul auto,provoaca destul de des infundarea duzelor (in cazul nostru si unde e mai sensibil,la frigidere,ca la aragaz,poate nu se simte si oricum e mai accesibil de curatat;ce ziceti v-ati confruntat cu asa ceva?)Militaru Ion scrie:Incerc sa ma bag si eu in seama fara a deranja pe cineva. Sper ca mai ai nevoie de sfaturi ptr rezolvarea celor 5 lei la incarcarea buteliei sau poate au altii nevoie de sfat :)
Ce vreau sa spun este ca daca mergi la benzinaria Shell poti cumpara o butelie standard cu aprox. 100 Ron pe care o poti schimba oricand la statiile lor (sau o poti restituii daca nu-ti mai trebuie) - fara plata celor 5 leuti si nici o alta ploconeala (fara riscuri) :lol: