VAMA VECHE

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Cristi Nastase

VAMA VECHE

Mesaj de Cristi Nastase »

am fost am vazut (numai bucati) am plecat ...
Fişiere ataşate
eu am fost la foale
eu am fost la foale
Picture 096 [].jpg (68.57 KiB) Vizualizat de 6575 ori
primarul NECTARIE se droga in stil mare
primarul NECTARIE se droga in stil mare
Picture 070 [].jpg (74.4 KiB) Vizualizat de 6581 ori
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Frumoasa iesire ! Cat despre bucatele preparate de Florin...mmmm !
Cat de curand vine toamna si ne adunam de pe drumuri, punem o pastrama pe gratar si o stropim cu un tulburel "home made"...
Orice problema are o rezolvare practica
Cristi Nastase

Re: VAMA VECHE

partea a-2 -a
Fişiere ataşate
aruncatorul de stuleti
aruncatorul de stuleti
Picture 114 [].jpg (43.78 KiB) Vizualizat de 6533 ori
Dan Cilan
Membru forum
17

Mesaj de Dan Cilan »

Faina iesire ati avut! Cristi , tot nebun ai ramas! Calcanul l-ai confiscat de la braconierii turci ? :lol:
http://www.fantanele-belis.ro/
0745634366
Ford Ranger+ Bürstner City 520
Cristi Nastase

distractie la luna park din jupiter
Fişiere ataşate
dulaul si fetele (un nou film pe ecrane)
dulaul si fetele (un nou film pe ecrane)
Picture 292 [].jpg (57.92 KiB) Vizualizat de 6506 ori
Picture 293 [].jpg
Picture 293 [].jpg (56.07 KiB) Vizualizat de 6506 ori
Dan Cilan
Membru forum
17

Mesaj de Dan Cilan »

Fain ma, fain ! Tot acolo sunteti ?
http://www.fantanele-belis.ro/
0745634366
Ford Ranger+ Bürstner City 520
Cristi Nastase

Sa traiti oameni buni am reusit sa mai ajungem si acasa ,dar doresc sa merg si la Corbu ,dar este dezastru de la Medgidia la Constanta (se face si 3 ore )asa ca am apelat la GPS si am descoperit un drum bun (16 km. prezinta ceva gropi) Traseul este Medgidia-Cobadin-Techirghiol-Eforie si merge si cu rulota .(distanta este la fel dar nu mai stai in trafic aiurea )
Danute si nea Sandule va steptam la Vama (avem spatiu si liniste deoarece jandarmii sunt in zona tot timpul )
8) 8) 8) 8) 8)
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Cel mai bun traseu este ca dupa Medgidia sa mergi spre Tulcea, ajungi aproape de Harsova si apoi inainte de Constanta faci stanga spre Navodari. Asta daca vrei pe A2. Altfel mergi direct pe Urziceni. Daca vrei poti sa mergi cu bacul la Silistra si ajungi la Eforie, sau Mangalia.
Fabian Karoly
Membru forum
17

Mesaj de Fabian Karoly »

Bravo, bravo. De distractie nu duceti lipsa. Noi plecam in 3-4 august la mare, pe unde o sa fiti in perioada respectiva?

Nissan Terrano 2,7 TDI + T.E.C. Weltbummler TT2
Cristi Nastase

Salut Fabian , noi plecam vineri 01-08 la Albena si cred ca trecem si pe la Corbu sa vedem daca mai gasim pe cineva acolo, dar daca doresti sa mergi la Vama gasesti acolo pe Costi ,liliana si Florin Primarul (zona este sigura fara scandaluri dar trebuie sa iti procuri apa din 2 mai si curent de la generator) 8) 8)
Lucian Mitrofan
Membru forum
18

Mesaj de Lucian Mitrofan »

Am fost si noi la Vama Veche, prima data doar in recunoastere. Ne-au speriat conditiile off camping, asa ca am stat 5 zile la Hanul Piratilor. Este pachet special pentru rulote de 50 RON pe zi indiferent de numarul de persoane. A fost "super", conditii de camping cu multa multa galagie noaptea de la Disco, si foarte mult zgomot ziua de la santierul de langa camping. Distanta pana la apa in jur de 200 m. cu acces pe plaja doar cu o bratara de plastic la mana. Dupa 5 zile de neodihna, am zis sa riscam si sa ne alaturam fam. Diaconescu la Vama Veche. Am mers pentru 2-3 zile (conditii off camping doar) si am plecat cu maaaari regrete dupa 14 zile. :lol: . Revin cu poze. Miiiii de multumiri fam. Diaconescu pentru locatia si compania deosebita.
Zafira Y20DTH 2001 + Europa 450 S
mitluc@yahoo.com
0745326039
Cristi Nastase

Felicitari , rugamintea sa postati si voi imagini in continuare :?
Scrie răspuns