Service

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
George Marcu
Membru forum
18

Service

Mesaj de George Marcu »

Am facut o revizie la rulota de la un cap la altul.
Din pacate Peti nu era in tara si mi-a recomandat Camperland.
Totul foarte bine. Un magazin de piese noi foarte bine aprovizionat, au si piese SH.
Din pacate cam departe dar se poate sta in camping-ul lor, o zona frumoasa si un camping bine intretinut.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Dimitriu Adrian
Membru forum
16

Re: Service

Mesaj de Dimitriu Adrian »

partea financiara??:)costul reviziei?
adrian +adriana+alexandra =logan 1.4+... 0745384804 galati
Cristi Argesanu
Membru forum
14
Oras: Dragasani
Data nasterii: 17 Iul 1981

Mesaj de Cristi Argesanu »

din cate stiu eu destul de ridicat la reparatii..250eur-300eur o revizie..la reparatii ajungi la cat ai dat pe rulota
Nissan Pathfinder + RULOTA HOBBY 460 ufe
Terecoasa Adrian
Membru forum
10
Oras: Busteni
Data nasterii: 24 Mai 1979

Mesaj de Terecoasa Adrian »

Pentru a venii in intampinarea rulotistilor din ClubRV-RO atat cei asociati cat si cei forumisti,deschidem incepand cu luna martie in orasul Busteni un centru de reparatii rulote,autorulote,campervanuri cat si accesorii ale acestora,la acest atelier intentionam sa si construim rulote,autorulote si campervanuri modele americane,australiene pe baza de comanda la preturi foarte atractive,locatia inca nu este cunoscuta avand de ales intre trei locatii in functie cum santem avantajati cu pretul inchirierii terenului si a halei de reparatii,toate locatiile sunt pe raza orasului Busteni,judet Prahova.Pentru membrii asociati legitimati cu card si legitimatie valabila pe perioada efectuarii reparatiilor sau constructiei unei rulote noi stil America sau Australia,manopera de lucru este gratuita,o reconstructie totala sau constructie de la zero va dura intre trei saptamani si maxim doua luni,se ofera certificat de garantie pentru lucrarea executata,la noi primeaza calitatea executiei.Pentru comenzi m-a puteti contacta la datele din semnatura,respectiv telefon si e-mail.Asteptam comenzi,primul venit,primul servit 😉
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
Doru Stoicescu
Membru forum
19

BUSTENI Service RULOTE

Mesaj de Doru Stoicescu »

@Terecoasa Adrian
Ma bucur mult. Rulota o tin la Camping Aviator. Alaturi de ei este, s-au ce a ramas din el, un service auto. Multe rulote parcate la Aviator, aproape de Bucuresti si poate, mai ieftin dar si lucrari de calitate.
Va dorim succes.
M-as bucura sa nu-mi mai fac singur diverse interventii, reparatii mai mici prin campingul Aviator.
Bafta !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Dupa ce va faceti punctul de lucru iti recomand sa faci aici o pagina /topic dedicat...

Daca se pot face unele avantaje pt membrii asociati facem contract de parteneriat, in momentul in care aveti personalitate juridica si va vom promova gratuit si in revista...

Daca vreti sa intrati pe harta care se distribuie la ROMexpo 6 -9 apr ma contactezi , am gasit deja un sposor , mai am nevoie de inca 3 care sa ne sustina sa printam 2000-3000 de harti format A3.... vor apare si sponsorii cu chenar 10 x10 cm ... prestatori de servicii sau vanzatori de RV / accesorii.... dar n au loc mai mult de 4-5/// pe harta ( cu reclama ) ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Service rulote

Mesaj de Lupu Ciprian »

Vom face un contract de sponsorizare cu firma SC Blocool SRL ce-si va avea punctul de lucru la Busteni , care ne va ajuta cu o suma de bani atat pt.printuri de reviste in cursul anului cat si pt. harti A3 Romania campinguri .... promovare rulotism si ClubRV .

De asemenea din discutiile cu Terecoasa Adrian inteleg faptul ca a toti membrii ClubRV RO ( asociati ) vor plati in prima faza in 2017 doar piesele pt rulote NU SI MANOPERA... atata timp cat prezinta cardul valabil sau legitimatie de RO Clubrv.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Scrie răspuns