Propunere litoral 2008

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
edigeisheimer
Membru forum
17

hanul piratilor

Mesaj de edigeisheimer »

Buna

in 23-24 iulie 2008 plec la hanul piratilor pt. vreo 5 zile daca mai e cineva in perioada asta acolo sa dea de stire
Ford focus C-max_Chateau 380 LaCar
Tel:0727407321 sau 0770192142
edigeisheimer@yahoo.com
Dan Popa
Membru forum
17

Mesaj de Dan Popa »

Buna pe 12 august plec si eu la mare vreau la Corbu sau Vadu. e prima iesire cu rulota la mare si habar n-am cum e pe acolo, voi ce preferati intre aceste doua locatii? Vreau liniste si dupa ce am citit pe aici cred ca astea doua sunt locurile unde ma voi putea relaxa. Mai vine cineva in perioada asta sau voi si sigura pe acolo :?: :roll: Va pup si va astept!
@Cecilia si Dan
"Geniu= 1% inspiratie si 99% transpiratie" - Thomas Edison
Ionita Bogdan
Membru forum
19

Mesaj de Ionita Bogdan »

Din data de 21 iulie voi fii in camping Zodiac pt 5 zile.
Piriu Nicolae
Membru fondator
19
Oras: Craiova
Data nasterii: 20 Feb 1968

Mesaj de Piriu Nicolae »

Din 15 iul. sunt la Ef. Sud in campig Cosmos pentru vreo 6 zile. Daca sunteti prin zona nu ezitati sa-mi dati un telefon.
Drum bun si vreme frumoasa tuturor.
Piriu Nicolae - membru fondator ClubRV.
DUSTER 1.5 DCI, HOBBY 400 Clasic
Dan Popa
Membru forum
17

Mesaj de Dan Popa »

Ef sud Cosmos? Puteti sa-mi spuneti care sunt tarifele pe acolo? ca din ce am citit nu am mai auzit de campingul asta.
@Cecilia si Dan
"Geniu= 1% inspiratie si 99% transpiratie" - Thomas Edison
Piriu Nicolae
Membru fondator
19
Oras: Craiova
Data nasterii: 20 Feb 1968

Mesaj de Piriu Nicolae »

Acum doi ani am platit 240 mii 2 pers.+masina +rulota+curent. Anul acesta nu stiu ce o mai fi.
Piriu Nicolae - membru fondator ClubRV.
DUSTER 1.5 DCI, HOBBY 400 Clasic
Cristi Dronca

IMPORTANT

Mesaj de Cristi Dronca »

IMPORTANT pt cei ce merg in campingul din 2Mai (plaja)
Atentie.primul stilp pe partea stanga (cel care este in apropierea grupului sanitar)nu are impamantare si va curenta putin daca va veti conecta la el,eu am aflat astazi,cand mai aveam putin si demontam toata rulota sa vad ce are.Conectati-va fie la al doilea stalp sau faceti-va singuri impamantarea la rulota.
Sorin Draghici
Membru forum
19

Mesaj de Sorin Draghici »

Ceci scrie:Buna pe 12 august plec si eu la mare vreau la Corbu sau Vadu. e prima iesire cu rulota la mare si habar n-am cum e pe acolo, voi ce preferati intre aceste doua locatii? Vreau liniste si dupa ce am citit pe aici cred ca astea doua sunt locurile unde ma voi putea relaxa. Mai vine cineva in perioada asta sau voi si sigura pe acolo :?: :roll: Va pup si va astept!

Din 8 August pina pe 18 August suntem la mare in Corbu. De relaxat sigur te relaxezi daca nu pui la suflet drumurile pina in sat dupa apa :lol: cu cat sunt mai mari rezervoarele de apa din dotare cu atit sunt mai putine drumurile pina in sat. Ai citeva poze facute in Iunie la Corbu la http://www.clubrv.ro/forum/viewtopic.php?t=1903 Pentru mai multe detali da un tel.
SOE.
0722.389.781
Autorulota Rimor Trimarano 5, an fabricatie 2011
B-918-SOE

soe21sorin
eek!

Mesaj de eek! »

Adineaori ne-am intors de la Vadu, apa calda, timp frumos, cativa membri inca au ramas acolo, in frumte cu Parpaneata care trage la o bere probabil acum :lol:
Victor Sava
Membru asociat
17
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 26 Apr 1972

bine v-am regasit

Mesaj de Victor Sava »

am revenit din concediu si am poposit trei nopti si la Corbul.
Excelent a fost numai ca e cam nasol cu apa care trebuie procurata din sat.
Dan Popa
Membru forum
17

savavctr .. am o rugaminte

Mesaj de Dan Popa »

savavctr.... explica-mi te rog sa nu am surprize ca nu gasesc intrarea la plaja .....cum ajung la Corbu pe plaja ,daca poti asa mai in detaliu ar fii ok .....mersi anticipat
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Suntem inca aici la Vadu! Este......extraordinar de frumos si linistit. Gasca de navetisti va reveni incepand de miercuri. :lol: Azi pleaca si Mariana cu George dar....vin maine Diana si Catalin impreuna cu cea mica....plus o prietena! :lol: Cred ca o sa plecam pe 29 seara. Va asteptam!
Nu pot posta poze deoarece merg prin telefon si....viteza e de melc! :lol:
Încuiat