Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Hello sunt cel mai novice rulotist adica am primit-o si inca nu am folosit-o niciodata.In luna august as vrea sa fac o tura in Ungaria, la Cserkeszolo sunt olandezii care mi-au dat rulota, ei stau acolo 2 luni! ne intilnim cu ei, apoi la Hajduszoboszlo si eventual Tiszacsege, un circuit mic dar frumos nu departe de granita, numai in campinguri cu strand.As fi bucuros daca ar mai fi doritori, ar fi mult mai frumos in grup.Eventual pentru amanunte las si nr. de telefon, 0745622234, Dan Danciu. KIA Sportage+ Knaus Azur.
Deci ,am facut un traseu cu km, costuri , cam asa: Tg Mures-Hajduszoboszlo, Camping Termal, Aquapark, -320 km, apoi Hajduszoboszlo- Cserkeszolo-Camping Termal, strand, 145 km, si Cserkeszolo- Kiskunmajsa, Camping Termal, Aquapark, inca 90 km iar de acolo acasa, cam 500 km.Total cam 1050 km, cost carburant cam 400-450 lei,plecare la inceputul lui august. Preturi si conditii mult mai bune decit pe la noi, ape termale pt doritori, super distractie pt. copii, pretul la strand inclus pentru cei din camping, preturi mincare la terase cam ca si la noi, in unele locuri chiar mai ieftin, mincare buna.
Incep concediul oficial in 4 august, (dar poate pot pleca deja sambata) posibil sa lasam mersul la mare la sfarsitul concediului deci sa mergem la inceput altundeva. CAte zile crezi ca dureaza turneul?
Turul poate dura cam cit ne convine sa stam , eu ma gindesc minim 3-4 zile in fiecare loc, acuma daca am sta de exemplu 5 zile la Hajdu si 5 la Cserkeszolo si trebuie sa se intoarca unul din noi acasa si sa nu mai mearga si in al treilea loc, sau sa schimbam cu alt loc, cu Gyula sau altceva, asta hotarim acolo in functie de program. Eu as vrea sa merg la Hajdu pentru Aquaparc caci eu cind am fost era extrasezon si si vreau neaparat sa stau un pic pe acolo, iar la Cserkeszolo cum am spus sunt olandezi cu care vreau sa ma vad, dar si acolo strandul e super, am fost anul trecut dar cu cortul. La mare vreti sa mergeti la Camping S?
Nu cred sa merg la camping. cred ca va fi Corbu-Vadu, da asta in functie de cine va mai fi la mare in perioada respectiva, sa nu fim doar singuri. e mai fain in grup :)
Dan ! daca se poate as dori cateva detalii privitoare la campingul care are aquaparc. .....Poate au un site ceva ... pt ca nu as vrea sa bat 1000km asa degeaba. Eu plec in concediu pe 21 iulie , voi fii in camping Zodiac pana vineri si apoi de luni din nou liber pana pe 10 iulie.
Cu stima
Bogdan Ionita
0722.296.538 / 0745.079.769
Deci la Hajduszoboszlo dati pe google Aquapark Hajduszoboszlo, campinguri sunt 2, daca sa zicem nu ar fi loc in cel lipit de strand, mai e un camping la vreo 300-400 m la iesire spre Debrecen.Dati cautare Kamping Hajduszoboszlo. Eu as pleca duminica 3 august, drum mai liber cred duminica dimineata.Iar seara sper sa se mai libereze locuri.Oricum se poate da telefon inainte.Din 28-29 iulie care mai vine ar trebui sa luam legatura sa mai vorbim, eu vin in 27 seara de la mare.
Gabi, nu stiu, sunt incepator, dati si voi un tf inainte , la Hajduszoboszlo sunt 2 campinguri, sa fie pline in august, habar n-am, la Cserkeszolo nu cred ca e plin ca e mare campingul.