Am plecat pe traseul Buc-autostrada-Gaesti-Targoviste-Valea Badenilor.Drum de jale (parca mai bine dadeam cu aspiratorul);dupa autostrada,zici ca e drum de plastilina;denivelari de incepi sa ai rau de mare.
Valea Badenilor:drum bunisor pana la cabana Fagetel,semiparasita,rau cu mai multi bolovani, decat apa,patru cu grataru,unu cu manele.Nu am facut poze.
N.B. zona foarte colorata
Din Stoenesti am facut dreapta,Slobozia(alta),Lunca Gartii,Dragoslavele.Drum paralel cu E574 Campulung-Brasov.
Frumos pe aici,ca atare am coborat intr-o poiana spre rau,am explorat dar nu era loc de intors (doar masina).Dat cu spatele,neatentie,un mic damb,ramas suspendat cu doua roti in aer.O ora de incercari,diverse,venit paru oameni,impins-rezolvat.Fara poze.
Dragoslavele-Rucar:luat pizza,intors Dragoslavele,drum forestier f.bun dar in panta,5-7 Km urcus,1003 m altitudine,zona superba:

...cu rulota,mai greu...ma gandesc la o varianta,din doua drumuri;masina si rulota goale,apoi carat "greutatile".
Vazut,placut,plecat:spre Campulung-Leresti-cabana Voina:drum de incercat 4x4 pt armata.Jale de jale...,asfalt desfundat,denivelari, gropi,lipseau fumigenele...
La Voina si in jur domneau:gratarele,muzici,corturi,masini,fumuri,gunoaie vechi si noi...
Doua rulote,tronau in peisajul din jur...cum au ajuns ?,cu ce pagube ?