Apusenii nostri dragi

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Bazil

Mesaj de Bazil »

Calin Jurca scrie:multumim lui Bazil pentru postare.
Principalul "vinovat" este Tavi Dragotoiu :D ... el a descoperit locatia...pe urma ne-am dus si noi si ne-am simtit excelent. Poate ne intalnim acolo la sfarsitul lunii august. Astept sa se termine nebuneala de la finante ca sa pot inmatricula casuta motorizata si gata cu vacanta (de stat acasa), ca tare ne ard talpile de dorul de duca! Iar pe caldura asta ce poate fi mai fain decat sa stai pe banca de sub bradul de pe malul Ariesului cu un badog de bere rece in mana si sa numeri pastravii din apa???
Deci:multumim Tavi!
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

dancilan scrie:Dupa ce vin din Europa ( dupa 29 iulie ), va invit in Apuseni.Pana acum Costin Tabra e singurul hotarat 100% sa vina.
Asteptam sa te intorci in tara.....cu bratele deschise! Deja discutam mai multi sa te vizitam. Nu stim insa cum este accesul in zona.
Drumuri bune si distractie placuta in continuare! :D
Dan Cilan
Membru forum
17

Mesaj de Dan Cilan »

Am sosit din 5 august in tara Sergiule , sunt deja la mine la cabanuta unde ma bucur de racoare ( am suportat niste calduri in Spania si Franta!!!! )Faceti-va gasca ,sa stiu cati veniti ca sa stiu ce fel de locatie caut ! Eu mai sunt pe aici vreo 10 zile , apoi tre sa plec in Germania dupa niste masini pe 24 iar din 30 august urc iarasi vreo 10 zile.
http://www.fantanele-belis.ro/
0745634366
Ford Ranger+ Bürstner City 520
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

re

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

salut, unde vrei sa organizezi asta si sa-mi spui daca pot veni si cei noi
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Dan Cilan
Membru forum
17

Mesaj de Dan Cilan »

Oricine e bine venit , eu nu organizez nimic , doar pun o vorba buna pentru curent sau caut o locatie potrivita pentru rulotisti.
0745634366
Cristian Irimescu
Membru forum
17
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

Dane, eu din cate am inteles ,drumurile in zona in care ai tu cabana, cam lasa de dorit, adica 4x4. Eu as pleca maine spre tine, dar.. trebuie stabilit pe ce drumuri mergem si pina unde..mai ales.
Dan Cilan
Membru forum
17

Mesaj de Dan Cilan »

Cristi , te astept cu drag , iar o ruta sigura este B-CJ-Huedin-Belis.Pana aici e asfalt.De acolo vin cu barca dupa tine si gasim noi un loc ca sa-ti placa.Pana la Cluj nu trebuie sa-ti spun cum se ajunge , catre Huedin o iei pe europeanul de Oradea ( E60) apoi chiar di centrul Huedinilui o iei stanga spre Belis ( este indicator) ai vreo 26 km.Apoi vin io dupa tine.
0745634366
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Daneeeee! :lol: Pai nu era vorba sa venim cu rulotele?
Calin Jurca
Membru forum
17

Mesaj de Calin Jurca »

Sambata voi ajunge in zona Arieseni;cautam campare off road in zona.De aici facem vizite la obiectivele turistice .
Abordarea Apusenilor prin nord,zona lacurilor, este mai grea.
Stie cineva cum mai este drumul Beius-Stana de Vale-L.Lesu-Remeti-Bulz-E60 ?Acum vreo opt ani era jale.
Amalia & Calin
0722.240.240.
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Acum doi ani am fost la coada lacului - Lesu unde este foarte frumos, si de'acolo este drum spre Stana de Vale. Poti cobora la Lesu si dinspre Stana de Vale la care ajungi prin Beius. Intre Arieseni si Beius , culmea muntelui parca se numeste Vf Detunata,sau nu. Oricum trebuie sa opresti neaparat in varf si sa faci o miscare cam abrubta de cateva sute de metri pentru a vedea niste canioane care contin feroase si mai ales cupru care la ploaie si umezeala isi schimba culoare. Este absolut deosebit. Este cumva obositor dar merita. Peste canionul pe care-l vezi se afla Cetatile Ponorului si Pestera Ursilor unde nu poti ajunge decat pe sosea. Calatorile placuta!
Bazil

Mesaj de Bazil »

Drumul e jalnic si acum! Dar se poate trece! Oricum frumusetile zonei nu te lasa sa alergi. La coada lacului ai si un camping cu facilitati destul de rudimentare, dar poti campa pe fundul lacului care este golit momentan!
Calin Jurca
Membru forum
17

Mesaj de Calin Jurca »

Multumesc pentru imformatii;sper sa pot merge mai mult pe jos pentru a proteja masina.Recent am inlocuit cap bara si ceva bucse(i),nu stiu exact.
Forestierele din ultima vreme si-au spus cuvantul...
Amalia & Calin
0722.240.240.
Încuiat