Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Pentru weekend-ul 4-6 iulie ma gandesc la o iesire la racoare,la munte.Il invidiez pe Dan Cilan cu Apusenii lui dragi,care ii sunt foarte aproape...
Ar fi de preferat zona AG,DB,BV.Zona din jurul DN1 este de evitat datorita aglomeratiei si nu numai...
Astept propuneri.
Ultima oară modificat 05 Iul 2008, 18:35 de către Calin Jurca, modificat 1 dată în total.
Inclin din ce in ce mai mult spre Valea Badenilor,din soseaua Targoviste-Campulung.(160 Km din Bucuresti)
Stie cineva, se poate campa langa cabana Fagetel ?
Ultima oară modificat 30 Iun 2008, 23:33 de către Calin Jurca, modificat 1 dată în total.
Ce intelegeti prin Apuseni? Scuze daca este scris pe undeva acest subiect. Eu de mult incerc sa gasesc informatii despre starea drumului de acces in zona Padis : prin Pietroasa sau prin Rachitele - Ic Ponor. Din toate informatiile ambele sunt catastrofale ptr rulota.
Altfel, pe valea Ariesului nu stiu nici un camping.
Astept informatii de la cei din zona ca sa dezvoltam subiectul ptr ca zona este SUPERBA ( sunt f. multe obiective unice in Romania si nu numai ).
Este exclus sa reusiti sa ajungeti cu rulota pe oricare dintre cele doua varianta ati încerca sa ajungeti în Padis. Drumul din ambele parti este un dezastru absolut.
Acum 2 ani pe 40 de km am facut mai bine de 4 ore. Fara rulota evident.
Liviu Odagiu
Skoda Octavia II + Hobby Excellent 535 ULB
Calin, mai pleci? Incerc astazi sa-mi rezolv tot ca sa pot pleca. Sper sa reusesc. As merge in AG., Faget(n-am fost acolo), Dambovicioara, Valea Valsanului(Bradet)......
Mai incerc spre pranz sa vad ce este pe aici.
reludeliu@yahoo.com
Ford Sierra 2.0 I / ‘90 + Beyerland 380-2/ ‘89
0728.899.313 0788.780.671 0723.343.915
Azi nu pot pleca din Bucuresti,au intervenit cateva probleme.
Sper ca maine sa pot pleca in zona,fara rulota pentru a cauta locuri noi de campare si parcare (pentru a nu mai cara in Bucuresti rulota)
florin dumitrescu scrie:
Altfel, pe valea Ariesului nu stiu nici un camping.
Sunt destule in zona Arieseni -Garda.
Va recomand campingul particular al familiei Sipos Ewin http://www.westkarpaten.ro/
Racorire placuta!
Gasiti pe acest site si poze facute de Dragotoiu Tavi si de mine.
Am schimbat denumirea topicului;oricum discutia a inclinat in favoarea acestor superbi munti.Ne-am hotarat sa facem un circuit,cel mai probabil la sfarsitul lui august,in zona Arieseni.
Infomatile obtinute de pe http://www.westkarpaten.ro/ sunt pretioase si ii multumim lui Bazil pentru postare.