In urma postarilor de mai sus, am "re incercat" sa ajungem ieri 22 iulie 2011, la acest camping ce din poze da f bine. De data am strabatut Hunedoara la pas, pt a nu rata drumul.
Indicatoare cu Cincis au aparut mai multe, dar mici, deci trebuie atentie. La iesirea din oras spre localitatea Teliuc, am avut impresia ca am gresit drumul, dar totusi era bine...
Un drum secundar de citiva km, ce serpuieste pe linga conducta de apa, duce spre bifurcatia stinga peste pod unde incepe un urcus destul de anevoios, pt cei ce sint si incarcati.
Am urcat cu viteza a doua, ne-am intilnit cu camioane cu lemne, destul de ingust si inclinat drumul. Asfaltul e asa si asa, Camioanele ce cara pietris, merg in viteza si-s f riscante.
Unul chiar a derapat cu citeva minute inainte si a intrat in santul de pe sensul nostru de urcare...Ne gindeam ce frumos putea fi, daca eram si noi tot cu citeva minute mai inainte
Sincer nu prea mi-a placut accesul...Oricum, cind ajungeti la acest indicator nu faceti dreapta spre Motel, ca patiti ca noi. Vizionati panorama lacului si vedeti campingul vis a vis
Cind am vazut ce drum ne asteapta, plus cel mai important, aglomeratia din camping ce se vedea clar din acest punct, am renuntat la idee. Poate mergem alta data, nu in weekend.
Asa ca am facut cale intoarsa si ne-am indreptat spre campingul Aurel Vlaicu. Nu contest frumusetea locului de la Cincis, dar se pare ca nu-i bine de ajuns in weekend. Vom reveni..
Colegul Vali, stiind unde vrem a ajunge, ne sunase si ne spusese ca nu-i prea incapator campingul. Poate intre timp sa primim mai multe informatii de la cei din zona, ar fi interesant.

.