Camping Ledo- Cincis

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
George Burneci
Membru forum
17

Mesaj de George Burneci »

@ Liviu , Incearca sa optimizezi spatiul cind postezi .Foloseste VSO Image Resizer si nu mai posta de fiecare data profilul. Multumesc
Liviu Odagiu
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Odagiu »

Ok. Sincer am încercat dar nu am reusit. Promit ca o sa reusesc .
Liviu Odagiu
Skoda Octavia II + Hobby Excellent 535 ULB
George Burneci
Membru forum
17

Mesaj de George Burneci »

Si cel mai important am uitat sa spun, ca intr-un post poti atasa 10 imagini. O adaugi cu add attasament ,dupa care folosesti din nou functia browse... si tot asa vorba lui Pompiliu :D
Emeric Chiuzan
Membru forum
16

Re: Camping Ledo- Cincis

Mesaj de Emeric Chiuzan »

De 1 Mai am fost si eu cu rulota la Cincis . Am campat in locul din spatele rulotei din poza lui Liviu Odagiu. In momentul de fata nu mai exista acel gard de lemn. A fost bine, curat , super ca si pret, am dat pe 2 zile 40 RON cu curentul inclus ( am fost 2 familii cu 2 masini cu o rulota) , WC-uri turcesti dar curate, preturi relativ mici la terasa, problema este cu spalatorul care este in curs de amenajare.Exceptand manelele care au c-am urlat pana dimineta pe la corturi , in general a fost fain . Voi incerca sa atasez si poze.
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

In urma postarilor de mai sus, am "re incercat" sa ajungem ieri 22 iulie 2011, la acest camping ce din poze da f bine. De data am strabatut Hunedoara la pas, pt a nu rata drumul.
Indicatoare cu Cincis au aparut mai multe, dar mici, deci trebuie atentie. La iesirea din oras spre localitatea Teliuc, am avut impresia ca am gresit drumul, dar totusi era bine...
Un drum secundar de citiva km, ce serpuieste pe linga conducta de apa, duce spre bifurcatia stinga peste pod unde incepe un urcus destul de anevoios, pt cei ce sint si incarcati.

Imagine

Am urcat cu viteza a doua, ne-am intilnit cu camioane cu lemne, destul de ingust si inclinat drumul. Asfaltul e asa si asa, Camioanele ce cara pietris, merg in viteza si-s f riscante.
Unul chiar a derapat cu citeva minute inainte si a intrat in santul de pe sensul nostru de urcare...Ne gindeam ce frumos putea fi, daca eram si noi tot cu citeva minute mai inainte

Imagine

Sincer nu prea mi-a placut accesul...Oricum, cind ajungeti la acest indicator nu faceti dreapta spre Motel, ca patiti ca noi. Vizionati panorama lacului si vedeti campingul vis a vis

Imagine

Imagine

Cind am vazut ce drum ne asteapta, plus cel mai important, aglomeratia din camping ce se vedea clar din acest punct, am renuntat la idee. Poate mergem alta data, nu in weekend.
Asa ca am facut cale intoarsa si ne-am indreptat spre campingul Aurel Vlaicu. Nu contest frumusetea locului de la Cincis, dar se pare ca nu-i bine de ajuns in weekend. Vom reveni..
Colegul Vali, stiind unde vrem a ajunge, ne sunase si ne spusese ca nu-i prea incapator campingul. Poate intre timp sa primim mai multe informatii de la cei din zona, ar fi interesant.

Imagine

Imagine
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Emeric Chiuzan
Membru forum
16

Mai zilele trecute am vazut campingul scos la vanzare. Nu retin exact unde.Ori pe mercador.ro ori pe tocmai.ro . Stie cineva din zona ce s-a mai intamplat aici? Eu am fost de cateva ori cu familia ( de obicei de 1 Mai) si a fost Ok din punct de vedere al pretului cat si al curateniei.
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Articolul e din August 2011, poate ca acum e ok.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Am fost in toamna lui 2012 la Lacul Cincis. Privelistea a fost nemaipomenita.Am fost cazati la Pensiunea Belvedere si am avut o camera cu vedere la lac. Pensiunea este noua si moderna, iar personalul foarte amabil si saritor. Este o oaza de liniste si confort. 😉
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Emeric Chiuzan
Membru forum
16

Cat am fost la Ledo a fost OK. Toti care au pensiuni in regiune tin curat. Apar cei care campeaza in zona nimanui si acolo apar mizerii pt. ca oamenii lasa dupa ei munti de gunoi. Primaria nu se prea implica in curatenie asa ca gunoaile raman la discretia cainilor si a vantului. Pana la urma , astia suntem noi, sunt multi care nu au nici un pic de respect penteu natura.Colind muntii foaret des si gasesc PET-uri unde nici nu ma astept. E pacat............
Scrie răspuns