SUNT NOU.VREAU SA-MI CUMPAR RULOTA

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Torok Botond
Membru forum
16

Mesaj de Torok Botond »

Dosarul de inmatriculare cuprinde:

- CIV (brief)
- certificat de autentificare (de la RAR)
- cerere tip: Domnule comandant
- contract de vanzare-cumparare
- fisa de inmatriculare, vizata de organul de finante/impozie si de firma de asigurare
- copie dupa asigurare
- copie dupa buletinul tau
- chitantele: taxa de inmatriculare, taxa talon
- copie dupa actul de dobandire din strainatate
@boti
Tg. Mures

FORD GALAXY 1,9 TDI + BEYERLAND 380-B
Tel: 0745984746

... go hard, or go home ...
Torok Botond
Membru forum
16

Mesaj de Torok Botond »

Cheltuieli pt inmatriculare in Romania:
Fişiere ataşate
Official.doc
Atata m-a costat inmatricularea
(28 KiB) Descărcat de 372 ori
@boti
Tg. Mures

FORD GALAXY 1,9 TDI + BEYERLAND 380-B
Tel: 0745984746

... go hard, or go home ...
Cristian Madalin
Membru forum
16

Mesaj de Cristian Madalin »

klaudiu boghiu scrie:ok. sper ca ai luat in calcul si drumul pina acolo si cazarea dus-intors,si toate taxele de autostrada(la nemti si olandezi nu ai taxe de autostrada).plus mancare(nu e scumpa).iti spun toate astea nu ca sa te descurajezi ,ci sa poti sa ti faci o idee cam ce si cum e.sa nu uit, iti trebuie un sistem de navigatie ,astfel va fi greu sa te descurci, e drum lung si obositor. numai sa intri gresit pe o autostrada si deja ai pierdut timp si nervi.nu mai zic la intoarcere cand ai si rulo dupa tine...
Salut la baieti!Klaudiu,salut.Gata am terminat.Ne-am(mi-am)luat rulota(e).Eu si prietenul meu.2 Knaus-uri unul din 92 cu 1650e(prietenul meu)de 3.80m si ptr mine din 93 de 4.60m cu 2000 euro.Au de toate fiecare:plase tantari,stabilizator,cadru al-ko,antifurt,hota,truma-vent,cort,cabluri la greu,lumina ptr cort,toate ferestrele se deschid,poze inca nu am facut ptr ca nu am fost inca nicaieri cu ea ca sa gasesc cadre frumoase dar voi pleca la mare si acolo voi face si vi le voi arata.Am dat pe combustibil 400e si cu tot ce-am mai cheltuit(asta ca am vrut sa cheltui-ptr mine si familie) inca 300 euro(taxe drum,cazare,mancare,cadouri,inmatriculare in tara)In total 2700e si daca ma duceam la Camperland sau Vanuva sau Exis fara 4500e nu ma apropiam.Cand va voi prezenta imagini va veti face o parere mai corecta despre ceea ce-am spus.Bafta la baieti si sa ne vedem sanatosi!
Florin Drumea

Mesaj de Florin Drumea »

Felicitari si drumuri bune hai cu poze sa-ti vedem minunatia.
Bogdan Rusu
Membru forum
16

Vreau si eu

Mesaj de Bogdan Rusu »

Salut. De curand m-a aprins si pe mine microbul asta cu rulota si m-am hotarat sa plec pe 2 august in Olanda sa imi cumpar una. Cristian ai notate undeva adresele pe unde ai umblat tu? Eu vreau sa merg la parcuri de rulote pentru ca parerea mea este ca poti alege mai bine. Bugetul meu este intre 3 si 4.000 euro.

P.S. Imi place foarte mult acest forum.
Cristian Madalin
Membru forum
16

Re: Vreau si eu

bubuion scrie:Salut. De curand m-a aprins si pe mine microbul asta cu rulota si m-am hotarat sa plec pe 2 august in Olanda sa imi cumpar una. Cristian ai notate undeva adresele pe unde ai umblat tu? Eu vreau sa merg la parcuri de rulote pentru ca parerea mea este ca poti alege mai bine. Bugetul meu este intre 3 si 4.000 euro.

salut.sa stii ca-n parcuri la vremea asta,sincer iti spun,la banii astia nu prea gasesti.eu eram dispus sa dau pe ea acolo cam 3500e si tot pe parcuri am plecat in principiu dar spre intuitia mea mi-am arvunit si ceva pe la particulari,din vorbe si cam asta a fost norocul nostru,particularul.ceea ce-am vazut in parcuri ori prea ieftine,vechi ca an si model si marime mica,ori lucru, dar de prin 95 in sus si cam de la 4500e.eu ce-am arvunit la particulari am gasit pe pozitie chiar din prima zi dar colegul meu a cautat in drum spre celalalt particular arvunit si pe la parcuri, dar a gasit ceea ce ti-am spus mai sus.lucruri bune ,mai noi,dar pret sus.oricum eu cred ca totul tine de noroc atunci cand cauti.bafta la cautat.ai tot timpul din lume.
Cristian Madalin
Membru forum
16

Re: Vreau si eu

Cristian Madalin scrie:
bubuion scrie:Salut. De curand m-a aprins si pe mine microbul asta cu rulota si m-am hotarat sa plec pe 2 august in Olanda sa imi cumpar una. Cristian ai notate undeva adresele pe unde ai umblat tu? Eu vreau sa merg la parcuri de rulote pentru ca parerea mea este ca poti alege mai bine. Bugetul meu este intre 3 si 4.000 euro.

salut.sa stii ca-n parcuri la vremea asta,sincer iti spun,la banii astia nu prea gasesti.eu eram dispus sa dau pe ea acolo cam 3500e si tot pe parcuri am plecat in principiu dar spre intuitia mea mi-am arvunit si ceva pe la particulari,din vorbe si cam asta a fost norocul nostru,particularul.ceea ce-am vazut in parcuri ori prea ieftine,vechi ca an si model si marime mica,ori lucru, dar de prin 95 in sus si cam de la 4500e.eu ce-am arvunit la particulari am gasit pe pozitie chiar din prima zi dar colegul meu a cautat in drum spre celalalt particular arvunit si pe la parcuri, dar a gasit ceea ce ti-am spus mai sus.lucruri bune ,mai noi,dar pret sus.oricum eu cred ca totul tine de noroc atunci cand cauti.bafta la cautat.ai tot timpul din lume.
si ca sa fiu mai concret sa stii ca-ti pot da o sumedenie de parcuri cam din 85 de orase din Olanda dar cum ti-e norocul sa stii.eu am fost dezamagit de ele,dar poate perioada in care am plecat este de vina.poate mai timpuriu oferta este mai generoasa.voi vedea la anul.asa din curiozitate.
Klaudiu Boghiu
Membru forum
17

Mesaj de Klaudiu Boghiu »

cristian madalin, ma bucur ca ai reusit. sper sa ti fi fost de folos cele cateva vorbe ce ti le am spus. sa fie cu noroc si peste cativa ani sa te gandesti la una mai noua ,sau poate la un motorhome.
MOTORHOME FIAT MONCAYO 721 SILVER 2008
marco24

rulota Anglia

Mesaj de marco24 »

Salut. Am gasit cateva ruote aduse din Anglia. Dotate, frumoase, dar nu aveau decat un bon, o factura de mana in loc de factura fiscala...Sunt valabile la politie? Cum pot s-o inmatriculez, daca nu am contract de vanzare cumparare?
Cristian Madalin
Membru forum
16

Re: rulota Anglia

marco24 scrie:Salut. Am gasit cateva ruote aduse din Anglia. Dotate, frumoase, dar nu aveau decat un bon, o factura de mana in loc de factura fiscala...Sunt valabile la politie? Cum pot s-o inmatriculez, daca nu am contract de vanzare cumparare?
salut.daca rulota este luata de la persoane fizice acestea din urma nu pot elibera factura,asa ca singurul act este un contract de vanzare cumparare dintre tine si vanzator.eu am contract de vanzare cumparare dintre mine si olandez.este valabil deoarece la politie figureaza printre actele pe care ti le cer la inmatriculare dar trebuie sa fie insotit si de o copie a actului de identitate al vanzatorului.daca intre tine si cel care a vandut primul adica strainul este si unul sau mai multi intermediari trebuie tot sirul de contracte incheiate intre parti pana la cel care face inmatricularea in romania.
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan »

Totul bine si frumos, nu strica sa mai ai si "cartea de identitate" a vehicolului (in care sa fie mentionat cand a fost scos din circulatie de pe numele fostului proprietar) si un "certificat de proprietate" (care se va traduce la un birou de de traduceri si serveste la politie si pentru taxele locale si impozite). De fapt primul pas al unei "prime inmatriculari" si anume RAR-ul, nu se poate face fara aceste documente.
Deci un pic mai complicat decat, sa zicem..... la ooo bicileta :shock: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cristian Porumb
Membru forum
16

Re: SUNT NOU.VREAU SA-MI CUMPAR RULOTA

Mesaj de Cristian Porumb »

Daca doresti la Budapeste va fi expozitie de rulote in perioada 12-14 februarie 2009 . Daca doresti poti sa ma suni si sa vii cu gasca noastra . Vor fi o multime de oferte noi si secind-hand
Cristian Porumb family
Peugeot 307 SW + Elddis Wisp 470/2
Scrie răspuns