Propunere litoral 2008

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Tavi Dragotoiu
Membru forum
16
Oras: Timisoara
Data nasterii: 02 Apr 1975

Mesaj de Tavi Dragotoiu »

As vrea si eu cateva detalii de la cine a mai fost despre cele doua locatii (Vadu si Corbu) daca se poate... cum e plaja, cum e apa (avem copii mici si e important), daca sunt magazine in zona, farmacie, cat e de departe de Navodari si Mamaia... (locurile de campare au ceva facilitati? se plateste ceva?) daca exista poze si se pot pune... multumesc,
Tavi
RO +40745007103
andu_marx

Plaja Corbu

Mesaj de andu_marx »

Facilitatzi mai putin dar exista magazine in sat , alimentara etc.
Distantza:Aprox:35 km de Loc. Constanta
Ruta depinde de unde vanitzi si pe ce parte este urmatoarea: Constanta, Mamaia, Navodari (La pod Navodari facetzi dreapta dar intrebatzi detalii) Urmeaza Corbu si din Corbu Vadu ..
Cine stie exact locatia poate posta o poza de pe Google Earth aici pe forum ;)
Petrescu Eugen
Membru forum
18

Mesaj de Petrescu Eugen »

opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Petrescu Eugen
Membru forum
18

Mesaj de Petrescu Eugen »

Mai vin în perioada 17-20 iulie a.c. la plaja Vadu fam. Carata si fam. Cazacu - ambele din Tulcea
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Ca sa nu va rataciti pe drumul spre Vadu scriu cateva date de itinerar.
-Daca veniti pe autostrada, la intrare in Constanta faceti stanga pe centura spre MAMAIA, intrati in statiune ( se plateste taxa de tranzit), mergeti spre Navodari si urmariti indicatorul spre Corbu. La iesire din Corbu este o intersectie unde trebuie sa faceti dreapta spre Vadu. Dupa intrarea in localitatea Vadu dupa cateva sute de metri faceti dreapta(punct de reper o fabrica dezafectata- se vad ruinele ei) Mergeti prin dreapta ei cateva zeci de metri ,drum prost, dupa care urmeaza sosea din placi de beton. Mergeti cativa Km si urmariti drumurile din dreapta ( marea este in dreapta). Fie ca va opriti la prima cherhana, fie la a doua sau mai departe la zona lagunara.
Atentie ! Nu puteti ajunge fara 4x4 peste tot asa ca va opriti si prospectati zona unde intrati. Puteti sa ramaneti in nisip.
In ceea ce priveste plaja, se intinde pe km buni intr-un peisaj salbatic, nu vezi amenajari de nici un fel si nu ai decat mare, plaja si in spate camp.
Cei care doresc peste de la cherhana trebuie sa aveti vodca proasta cam 2l pentru un morunas sau ce-o fi , dar sa vorbiti cu ei cand sunt treji si nu le dati bautura inainte. Eu sunt patit.
Pentru cei care nu-si fac aprovizionarea va avertizez ca cel mai apropiat magazin cu de toate se afla in Navodari care este la aproximativ 30 km.
Sper sa va foloseasca informatiile si daca mai doriti si altele va stau la dispozitie
PS :-pentru cei care vin pe Urziceni- Harsova inainte de a intra in Constanta este indicator spre Navodari ( ocoliti Constanta si Mamaia si nu platiti taxa de intrare)
-pentru cei care vin pe traseul autostrada puteti sa faceti stanga spre Bucuresti la intersectia din centura, ajungeti la indicatorul Navodari si evitati taxa.
Am uitat sa va spun ca zona este rezervatie naturala si vor veni probabil 2 baieti care sa va intrebe de sanatate. Ramane sa va intelegeti
Fişiere ataşate
Vadu 11.03 2008 011 [640x480].jpg
Vadu 11.03 2008 011 [640x480].jpg (63.43 KiB) Vizualizat de 3069 ori
Vadu 11.03 2008 010 [640x480].jpg
Vadu 11.03 2008 010 [640x480].jpg (63.7 KiB) Vizualizat de 3069 ori
Vadu 11.03 2008 009 [640x480].jpg
Vadu 11.03 2008 009 [640x480].jpg (58.11 KiB) Vizualizat de 3069 ori
dan mircea
Membru forum
16

Mesaj de dan mircea »

Incepand de anul acesta, accesul in zona Vadu e restrictionat drastic de catre ARBDD Tulcea, se lasa cu amenzi grele; de altfel, au si amplasat de vreo 2 luni o pancarda la iesirea din sat. NU mai merge cu "cazut la intelegere". Se pare ca unul dintre motive este de fapt radioactivitatea din zona (nu intamplator fabrica de metale rare e amplasata acolo) si autoritatile de supraveghere a Deltei Dunarii nu vor un scandal de proportii care sa aduca prejudicii, in urma reclamatiilor autoritatilor medicale.
Mi se pare mai OK din toate punctele de vedere, plaja Corbu:
-nu e restrictionata zona
-nu se fura, sau mai rau, sa fii atacat noaptea cum s-a intamplat la Vadu, cu pus foc la masina, etc
-incomparabil mai putini tantari, se pare ca primarul din Corbu incearca sa rezolve problema asta (la Vadu, sunt si ziua, dar seara...!!!)
-posibilitatea de aprovizionare (apa, alimente) mult mai facila
Noi, impreuna cu alte 2-3 familii tot din Constanta, in destul de rarele ocazii cand mergem la plaja, si vrem sa evitam aglomeratia, preferam Corbu, am renuntat la Vadu
dan mircea
Membru forum
16

Mesaj de dan mircea »

am uitat sa atasez poza facuta de frate-miu pancardei de care vorbeam, desi ma apuca toti nervii cand vad afise dintr-astea!
Fişiere ataşate
arbdd.jpg
arbdd.jpg (72.29 KiB) Vizualizat de 2894 ori
Cristi Dronca

Mesaj de Cristi Dronca »

Multumim pt. informatii sant foarte bine venite,pancarda cu accesul interzis spune totul .Sambata dimineata voi fi la Corbu,care se pare ca va deveni plaja Clubrv.Voi mai gasi oare vre-un rulotist? Haideti si voi .La mare la soare fetitele sant........stiti cantecul da ?
florinifrim

Mesaj de florinifrim »

Cred ca nu e cazul sa ne speriem de existenta pancartei la Vadu, acelasi tip de pancarta se gaseste si la capatul betonatei de la Corbu... deci ne intalnim la cherhana :D :D :D
dan mircea
Membru forum
16

Mesaj de dan mircea »

Ar fi super sa ai dreptate ca nu e de speriat, numai ca la razia de joi 26 iunie, chiar a iesit cu iures mare, nu cunosc urmarile, eu nu am vazut cu ochii mei, dar cei care mi-au povestit m-au convins.
Imi pare rau ca am intervenit, am crezut ca e bine sa avertizez.
Concedii placute si numai bine!
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Pai....da-ne mai multe amanunte @dan mircea! Daca tot ai auzit ceva,impartaseste!
dan mircea
Membru forum
16

Mesaj de dan mircea »

Nu am foarte multe amanunte, dar:
joi 26 iunie, razie combinata politia de frontiera (se pare de la Tulcea) si echipa de la ARBDD/Primaria Tulcea; culmea e ca, la scurt timp, de joi pana duminica s-a furat "ca-n codru" dupa cum mi s-a povestit de catre cineva care a scapat (ca prin minune, cei din jurul lor toti au fost calcati de hoti, cei de la o rulota din Mures voiau sa-i caute pe hoti !!!, erau suparati tare), telefoane, carduri, bani, obiecte; multa lume a depus plangere la politie, toti remarcasera un Matiz galben si un Fiat taxi, cu cate 4 tuciurii cat dulapul, politicosi, care tatonau prin zona; un politist a afirmat cu jumatate de glas ca ii cam depaseste treaba, tot o masina galbena a fost suspecta si in povestea cu focul sub masina in urma cu 1 sau 2 ani, dupa ce cuiva i s-a parut suspect si s-a certat cu ei.
Dupa cum vad eu lucrurile, la Vadu, neavand cum sa grupezi prea multe rulote/corturi la un loc, esti oricand la cheremul atacurilor; cu forta este exclus sa ai succes, asta poate crede doar cine nu stie ce inseamna interlopii din Constanta, Braila, Galati.
O aglomerare mai mare, afara de faptul ca e greu de realizat datorita solului greu accesibil (la Corbu de ex., e mult mai ferm solul), nu ar face altceva decat sa atraga autoritatile, grupurile mari devin "contravenienti", asta e, e lege! Nemaivorbind cum ar pica pentru ClubRV o astfel de acuzatie de incalcare a legislatiei de mediu!
La Corbu nu prea se baga autoritatile, sunt la mijloc interesele Primariei Corbu (si ale cui or mai fi!)
Si ca nu cumva sa credeti ca vreau eu sa atrag lumea la Corbu, dandu-l ca alternativa, trebuie sa adaug ca eu si gasca suntem muuult mai incantati de 2 Mai/ Vama Veche, exista loc suficient pentru multe locuri de campare, hotii sunt doar printre corturile de elevi/studenti-se fura intre ei, NU EXISTA tantari, exista facilitati infinit mai multe decat dincolo.
Încuiat