Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Dovada ca s-au facut poze "fara numar", exista, dar unde sunt pozele? Le astept cu nerabdare d-nule Peti pentru ca ati facut poze din locatia zic eu perfecta, sambata, cand erau cele mai multe rulote si, mai ales ca ne-ati obisnuit cu poze superbe :lol:
Fişiere ataşate
0806210019 [640x480].JPG (73.34 KiB) Vizualizat de 3288 ori
A fost minunat.Ne bucuram ca toata lumea s-a simtit bine.Nu a fost meritul nostru ,ci al tuturor celor care au participat la aceasta sarbatoare.
Fara cele 55 de echipaje care s-au intalnit sa petreaca la Gura Raului,serbarea nu ar fi avut nici un farmec indiferent de organizatori.
Ne bucuram alaturi de CD ,ca intalnirea a fost reusita si speram la o noua intalnire de asemenea amploare sau chiar mai mare.
Liliana Bv & Costi Bv
Fişiere ataşate
Inceput promitator.Multumim Tulcenilor pentru peste
Bild3246 [640x480] [640x480].jpg (73.2 KiB) Vizualizat de 3265 ori
No coment
Bild3248 [640x480].jpg (75.67 KiB) Vizualizat de 3265 ori
Asa se intampla la prima rulota,este putin mai greu
Bild3250 [640x480].jpg (78.03 KiB) Vizualizat de 3265 ori
Miercuri seara dupa ploaie
Bild3253 [640x480].jpg (53.67 KiB) Vizualizat de 3265 ori
Bild3252 [640x480].jpg (77.1 KiB) Vizualizat de 3265 ori
Momente de tandrete
Bild3258 [640x480].jpg (40.47 KiB) Vizualizat de 3264 ori
Excursie la prapastii
Bild3260 [640x480] [640x480].jpg (70.05 KiB) Vizualizat de 3264 ori
La 9 luni deja rulotista
Bild3264 [640x480].jpg (78.23 KiB) Vizualizat de 3267 ori
Greu la deal
Bild3267 [640x480] [640x480].jpg (73.61 KiB) Vizualizat de 3266 ori
Bild3280 [640x480].jpg (90.01 KiB) Vizualizat de 3268 ori
Desi nu am participat ,permiteti-mi sa-mi exprim doar impresii nu si imagini de la Adunarea Rulotistilor sau cum vreti s-o numim, nici nu are importanta. De luat in seama si de apreciat fiind faptul ca au participat rulotisti vechi si noi, multi si mai ales deschisi, hotarati sa se simta bine, sa impartaseasca sau sa acumuleze cunostinte despre ceea ce inseamna acest hobby relativ nou in romania. Din ceea ce am vazut si citit pe forum au fost si aspiranti ceea ce presupune ca scopul acestei intalniri si-a depasit tinta, spre alta mai performanta, cunoscandu-se faptul ca idealurile asociatiei pot fi realizate mai usor daca exista unitate dar si cantitate. Personal, cred ca este evenimentul anului in "breasla' si sper ca cei care au participat sa constientizeze importanta in perspectiva unora noi, si poate de alta anvergura. Organizatorii am inteles ca s-au implicat mult in existenta si derularea intalnirii, am inteles ca individual au "gustat" foarte putin din farmecul si atmosfera creata, datorita raspunderii asumate ceea ce presupune ca pentru viitor trebuiesc menajati si aceste prerogative sa fie preluate de catre altii - drept multumire.
Din fotografiile postate am vazut persoane care cu ceva vreme in urma n-ar fi putut fi prezente in acelasi timp, au trecut peste animozitati si probabil au creat premizele unui nou inceput privint relatiile normale interumane, au uitat atmosfera apasatoare de pana la revedere.
Felicitari tuturor!
Ultima oară modificat 26 Iun 2008, 14:30 de către Mihai Gheorghe, modificat 1 dată în total.
poze gasiti pa www.picasaweb.google.com/luidort.p
din pacate pe acest forum cineva asa de tare a restrictionat dimensiunile pozelor,ca nume de calitate proasta reda ori cum ar fi poza respectiva...
Primul filmulet cu imagini de la intrunire. Nu am folosit fundal muzical, pentru a scoate in evidenta linistea din camping in ciuda numarului mare de rulote. Am putut sa ne odihnim fara probleme. Pentru cei ce nu au fost, in zona nu este nici un tren, doar cea mai lunga rulota :lol: http://www.youtube.com/watch?v=gYqQfkZfaXw