Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Am plecat ultimul ( cu Costi si Lili in fata ) si am ajuns in sfarsit acasa dupa o oprire pe la Dej ( la ora 23 !! ) abia la 2 dimineata.Urmeaza parte mea de poze :) ...
Fişiere ataşate
Seara la foc
hpim7303.JPG (36.75 KiB) Vizualizat de 2553 ori
Participantii la aceasta mini excursie
HPIM7282.JPG (46.39 KiB) Vizualizat de 2553 ori
Satele Moeciu si Bran vazute din satul Pestera
HPIM7280.JPG (47.14 KiB) Vizualizat de 2553 ori
Masivul Bucegi vazut din satul Pestera
HPIM7275.JPG (24.81 KiB) Vizualizat de 2553 ori
Masivul Piatra Craiului vazut din satul Magura
HPIM7251.JPG (51.92 KiB) Vizualizat de 2554 ori
incepem o scurta excursie off road
HPIM7227.JPG (78.69 KiB) Vizualizat de 2554 ori
se incinge atmosfera ( si la propriu si la figurat )
Avand in vedere ca ne-am uitat unii pe la altii....ba o furculita,ba un cutit,ba o scrumiera,ba o umbrela.....hai sa ne intalnim sa le aducem inapoi fiecare! :lol: Sa gasim deci locatia,nu? :lol:
A fost o intilnire reusita, iar pentru mine personal, cel important este faptul ca s-au reinodat vechile prietenii si s-a trecut peste orgoliile personale. Multumim tuturor celor care au organizat acest eveniment, care de fapt ne reprezinta pe noi, rulotistii din Romania :D .
Singura problema si obiectie care asi putea-o aduce in defavoarea acestui eveniment este faptul ca a fost PREA SCURT! :lol: :lol: :lol: Sper ca se va remedia acest mic inconvenient si urmatorarea va fi macar de 4-5 zile :idea:
Lori,s-a venit de miercuri si....s-a plecat luni!!!! :lol: :lol: Cred ca daca am fi stat si doua saptamani.....ar fi fost prea scurt! :lol:
Hai sa facem o intalnire pe litoral! :D
Da, o iesire reusita in care bunadispozitia, veselia si bunul simt au fost cap compas. Felicitari organizatorilor si tuturor celor implicati. Acum astept cu nerabdare ocazia sa pot returna cate o furculita, un cutit, o scrumiera, o umbrela si altele...
Fişiere ataşate
Ne opintim la plecare
Image00007.jpg (75.62 KiB) Vizualizat de 3591 ori
atelierul de arta grafica
Image00006.jpg (93.5 KiB) Vizualizat de 3591 ori
Parpa a-ncercat, dar copiii s-au opus...
Image00005.jpg (75.4 KiB) Vizualizat de 3592 ori
desi pare reclama la vreun energizant, e focul nostru de sambata seara
Image00004.jpg (24.93 KiB) Vizualizat de 3592 ori
ne-am apropiat si de cele sfinte
Image00003.jpg (78.15 KiB) Vizualizat de 3593 ori
rugaciuni in pestera sfanta
Image00002.jpg (90.39 KiB) Vizualizat de 3593 ori
acelasi loc deosebit
Image00001.jpg (81.75 KiB) Vizualizat de 3593 ori
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie