Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Florian, poti sa dai niste detalii privind Cumpana-Vidraru? Se plateste taxa, este posibil legarea la curent, posibilitati apa potabila, etc. As vrea sa merg acolo pe 14.08. Multumesc.
reludeliu@yahoo.com
Ford Sierra 2.0 I / ‘90 + Beyerland 380-2/ ‘89
0728.899.313 0788.780.671 0723.343.915
Postez cam tarziu cred... dar poate ajuta...
Anul trecut se platea o taxa modica, ceva in jur de 20 Ron/zi ptr masina + rulola. Curent este la 'intelegere' cu cei care stau la casute, adica rogi sa iti cupleze stecherul intr-o priza. Deci un cablu mai lung si un triplu-stecher e bun.
Atentie la drum!
Eu am incercat sa intru spre Cumpana de la Statuia Electricitatii (baraj), prin tunel si pe la jumatea 'intunericului' a oprit o masina din sesn opus care mi-a zis ca nu am sanse sa ajung cu rulota la Cumpana pe aici. Daca e asa sau nu... nu stiu, c-am iesit si am fost la Cumpana pe 'sus', intrarea de la coada lacului. Un drum foarte prost.
o locatie de minune, lac ,tot ce iti pot dori....o singura problema,ceilalti turisti "civilizati" care populeaza zona si ....gunoaiele, specificul ecarisajului neamului romanesc, altfel natura pitoreasca nu are nici-o vina
adrian +adriana+alexandra =logan 1.4+...0745384804galati