Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Pentru ca suntem la definitivarea listei, ne inscriem si noi, fam. Curelea C-tin cu 3 persoane , auto+rulota.
Toti participantii sunt asteptati cu drag.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Avind in vedere importanta evenimentului 20-22, puneti in (la) calcul si prezenta:
Familia Rusu - Ploiesti - camper Dethleffs - ( nu solicitam curent el. ) 2 pers - nr 45
Familia Petrescu - Slobozia - camper Laika ( tot fara curent electric ) 2 pers - nr 46
Cred ca nu va lipsi din program,concursul de bucatari! Eugen va veni....plin cu peste,ca de obicei! Sper ca minunatul bors de peste preparat de el si Maria va ajunge pentru toata lumea! :lol:
Sunt convins ca si Cristi,cel cu nickname predestinat :lol: ,ne va pregati ceva. Si iarasi sunt convins ca vor mai fi si altii! :D
Costi Bv.....trebuie sa faci clatite pentru......o suta si ceva de persoane!!! :D Cate.....doua,trei! :lol:
La meduzele lui COSTI ma prezint si eu cu 10 portii de supozitoare cu tuica ,10 portii de buze de cocos si compot de urzici (mai aveti curaj sa va fac de mancare :lol: :lol: )oricum am ocazia sa-mi dau corijenta :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Mai adaugati un pufarez (NITU FLORENTIN -rulota Musterland si Volvo 744-2 persoane,joi Bucuresti),cel care a iesit primar in padure la Gostinu :x :x :x
Gata, e prea tentant, ne-am hotarat si noi sa spargem gheata si sa participam (cred ca e mai greu prima data :oops: ). Asa ca numarul 48, cred, este ocupat de Mitrofan Lucian, Sprite Europa - Opel Zafira (patru persoane). Sosim joi seara. :lol: