Aquaris Camping Sighisoara- Nerecomandat

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Liviu Odagiu
Membru forum
17

Aquaris Camping Sighisoara- Nerecomandat

Mesaj de Liviu Odagiu »

În acest week-end am fost la Sighisoara în campingul mai sus mentionat. Parerea mea personala despre acest camping este proasta. Mai jos voi reda dotarile dar si minusurile(foarte multe din pacate) ale acestui camping.
1. suprafata foarte mica si situat oarecum "dosnic"-încap maxim 10 rulote
2. prize 220 la distanta mica de rulota
3. un singur dus cu apa calda si acela situat la 100 m de locul de campare. De precizat ca acel dus deserveste doar casutele din camping dar prin "bunavointa " administratorului îl pot folosi si ceilalti
4. doar 2 WC-uri vechi si acelea cam murdare.
5. alimentare cu apa
6. bucatarie cu aragaz dar si pe aceea pentru a o utiliza trebuie apelat la îngaduinta administratorului.
7. locul de deversare a toaletelor din rulote situat chiar în mijlocul campingului-miros dar si obligativitatea de a apela de fiecare data la administrator pentru a ridica capacul respectivului canal.
8. preturi- auto+rulota+2 persoane+curent+apa= 30 de lei pe noapte. Persoanele în plus platesc 10 lei/noapte.
9. administratorul mereu baut(indiferent de ora) si foarte vorbaret. Ca sa scapam de el si ca sa pot bea si eu o bere doar cu nevasta a trebuit sa intram în rulota si sa-l lasam afara.
10. dincolo de zidul campingului se afla o piscina si un teren de fotbal(care iarna ar fi amenajat ca si patinoar din ceea ce spunea administratorul), teren pt corturi si casute. Administratorul sustinea ca vara cei care stau în camping ar avea acces gratuit la piscina dar nu m-as baza pe afirmatiile sale. Mi se parea ca totul în camping depinde de bunavointa si de cheful lui de moment.
Mai mult, la plecare am avut surpriza sa ne ceara pt. cei doi copii de 3 si 5 ani câte 10 lei pe noapte/de copil desi în ziua sosirii spusese ca pentru ei nu trebuie sa platim. La întrebarea mea de ce s-a schimbat situatia mi-a raspuns ca asa a hotarât patronul cu o zi înainte. Am negociat putin si am plecat. Si garantat nu voi mai reveni.
Si înca ceva: când noi am plecat spunea ca urmau sa soseasca 20 de rulote din Germania. As fi fost curios unde încapeau toate dar el parea foarte optimist.
Urmeaza poze.
Ultima oară modificat 18 Iun 2008, 18:53 de către Liviu Odagiu, modificat 1 dată în total.
Liviu Odagiu
Skoda Octavia II + Hobby Excellent 535 ULB
Liviu Odagiu
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Odagiu »

....
Fişiere ataşate
căsuţele.jpg
căsuţele.jpg (70.53 KiB) Vizualizat de 3913 ori
Liviu Odagiu
Liviu Odagiu
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Odagiu »

....
Fişiere ataşate
locul pentru corturi.jpg
locul pentru corturi.jpg (66.32 KiB) Vizualizat de 3914 ori
Liviu Odagiu
Liviu Odagiu
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Odagiu »

...
Liviu Odagiu
Liviu Odagiu
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Odagiu »

...l.
Liviu Odagiu
Liviu Odagiu
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Odagiu »

....
Liviu Odagiu
dan.costina
Membru forum
17

Durere...

Mesaj de dan.costina »

Da, din nefericire cunosc campingul, am fost anul trecut cu rulota in timpul festivalului medieval si a fost durere. Am fost parcati asa cum ati spus dosnic, curent ni s-a tras din bucatarie(noroc ca am avut un prelungitor lung, caci altfel...). Cind am intrebat de apa mi s-a pus in mina o stropitoare si mi s-a aratat un robinet la dracu in praznic. Apa din piscina avea o culoare care tragea puternic spre maro, astfel incit nu am avut curajul sa ma apropii. Sa nu va mai spun de odiseea cu wc-urile. Erau peste 1000 de oameni si un singur wc de barbati si unul de femei. Si la 3:00 dimineata era coada. Concluziile va las sa le trageti singuri... Daca sunteti interesati o sa va povestesc despre campingul din Balatonfured, Ungaria care este exact contrariul si cred ca cu greu mai poate fi gasit altul in Europa la fel (chiar nu glumesc)!
BELIAL

Mesaj de BELIAL »

Adica 1000 de WC-uri pentru un singur om? :twisted:
Dan Cilan
Membru forum
17

Mesaj de Dan Cilan »

Glumet Belial ! Cred ca Dan se referea la conditiile civilizate!
http://www.fantanele-belis.ro/
0745634366
Ford Ranger+ Bürstner City 520
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Desigur ca glumeste! :lol: E buna! :lol:
In alta ordine de idei,cred ca ar fi bine deschderea unor topicuri noi pe tari. Adunate informatiile care deja sunt,plus cele ce vor veni,in descrieri separate pe tari .....cu trasee,preturi,conditii. E foarte bine ptr a face o comparatie,din toate punctele de vedere. Ungaria si Bulgaria mai nou se pare ca ofera un raport pret-servicii foarte bun. Poate vor invata si ai nostrii ceva.
Cristian Irimescu
Membru forum
17
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

Sa invete cee?? Noi romanii, am invatat repede capitalismul. investesti putin castigi mult... Putini au trecut de faza asta.
Poate sa vanda afacerile ungurilor si bulgarilor :D
Scrie răspuns