Unde gasesc jante de 14 " cu patru gauri?

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Petrescu Eugen
Membru forum
18

Unde gasesc jante de 14 " cu patru gauri?

Mesaj de Petrescu Eugen »

Are cineva disponibile jante cu diametrul nominal de 14" cu patru gauri pentru rulota?
Vreau sa-i maresc în acest fel garda la sol care este foarte mica cu anvelope de 13", iar rulota fiind lunga ating cu spatele (mai rar si cu fata) în momentul în care trec prin terenuri cu "concavitati".
Astept vesti, pareri, experiente.
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Cristian Steriopol
Membru forum
17

Mesaj de Cristian Steriopol »

Cred ca jante de rulote echipate si cu anvelope pot aduce cei care se ocupa cu rulote si accesorii. Trebuie sa masurati distantele dintre prezoane in cruce si pe latura patratului deoarece exista mai multe tipuri de jante.
Iar jante noi sigur gasiti la Bucuresti la reprezentanta Knott (fabricant de sasiuri pentru remorci auto usoare) pe undeva prin Dobroiesti.
Bafta !
Zile bune !
@cristians tel. 0245222086 ; 0760691892
Dacia 1310 + Caravelair Brasilia 365
Cristian Steriopol
Membru forum
17

Mesaj de Cristian Steriopol »

http://www.westerntowing.co.uk/acatalog ... _inch.html
Vedeti aici la 14 inch rims , la detaliile jantei de 4 gauri ,daca dimensiunile date merg la rulota dvs.
Zile bune !
@cristians tel. 0245222086 ; 0760691892
Dacia 1310 + Caravelair Brasilia 365
Petrescu Eugen
Membru forum
18

Multumesc Cristiane. Da, cred ca solutia este roata cu totul de pe la "baza de aprovizionare" din Olanda.
Membru asociat
tel. 0745501522
Klaudiu Boghiu
Membru forum
17

Mesaj de Klaudiu Boghiu »

eu am cochetat cu ideea asta de a schimba jantele la o rulota. am luat masurile care erau poansonate pe janta, respectiv J si E si am gasit in targul de masini jante la 4 gauri pe 14 inch. erau de la masini marca peugeot, opel si vw. asa ca nu stiu daca merita efortul de a le aduce din nl. ocupa f mult loc. intre timp mi am schimbat rulota si mi a trecut .
Ultima oară modificat 14 Iun 2008, 11:36 de către Klaudiu Boghiu, modificat 1 dată în total.
MOTORHOME FIAT MONCAYO 721 SILVER 2008
Tavi Dragotoiu
Membru forum
16
Oras: Timisoara
Data nasterii: 02 Apr 1975

Mesaj de Tavi Dragotoiu »

Daca imi permiteti sa ma amestec si eu... marimea rotilor este trecuta in talon si in mod normal in UE nu e voie sa se monteze roti mai mari pe nici un vehicul. Si eu m-am gandit ca ar fi o metoda buna de inaltare, dar cu siguranta incet-incet ne aliniem si noi la legile UE si va trebui sa revenim la rotile originale. Eu am masina inmatriculata in Italia, si cand mi-am luat jante de aliaj a trebuit sa respect marimea maxima admisa in talon.
Tavi
RO +40745007103
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

Corect Tavi.
Eu am avut chiar acelesi jante ca in acte dar alta dimensiune de cauciuc iar la RAR cu greutate am reusit sa-l conving pe inginerul de servici ca asa am luat-o. Mi-a trecut in hartoagele lor: "cauciucuri schimbate dar care nu influenteaza comportamentul de drum". Oricum dupa le/am schimbat cu o dimensiune trecuta in talon, nu erau de greutate, 470Kg recomandat, am pus unele cu 650Kg pentru siguranta, rulota are 1000 kg.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Petrescu Eugen
Membru forum
18

Multumesc. ÃŽnseamna ca trebuie sa ma linistesc. :evil: :shock: :D :D
Membru asociat
tel. 0745501522
Scrie răspuns