Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Ca o propunere pentru programul intalnirii de la Gura Raului, cred ca nu ar strica "O masa rotunda" (sau de orice alta forma :D ) pe teme tehnice.
Pentru subiectele pe care le-ati vrea dezbatute voi deschide un topic nou la "Probleme tehnice la RV " Asteptam subiectele care v-ar interesa !!!
Mersi Costi pentru "meteo"! Eu sper sa fie mai mult soare decat scrie acolo! :D Si sa vina mai multa lume .....decat scrie! Ar fi foarte bine,dupa cum zici,sa se inscrie si cei care vin sigur si.....nu s-au inscris inca! :D
Avand in vedere ca unii colegi de-ai nostrii vor pleca,la scurt timp dupa aceasta intalnire,la intalnirea aniversara a Federatiilor Rulotistilor si Camperistilor de la Paris,propun ca in programul zilelor petrecute acolo sa fie trecuta si o discutie pe aceasta tema. Suntem mai multi acum,avem mai multi prieteni-parteneri-sponsori acum,hai sa vorbim acolo despre treaba asta,sa concepem o scrisoare de salut catre Europa,sa rugam colegii care pleaca acolo sa ne prezinte aceasta scrisoare,insotita eventual de pliante de prezentare si ce-o mai fi.
Ieri am vandut rulota... si nu mai am cu ce sa vin la Gura Raului....d-ul Mironov Danut din Isaccea o sa vina cu rulota in locul meu.... Va doresc sa aveti timp frumos si o distractie pe cinste! Cu deosebita consideratie Marius Trifu (Ursuletz)
Venim si noi, eu,ea si cei trei catelusi ai nostri. Poate mai convingem niste prieteni sa vina si ei cu echipaju lor.Cred ca sosim joi seara..Suntem incepatori..ar fi a doua iesire
@viorel coman: Bine ati venit! Foarte bine faceti, uite-asa va "înraiti" si veti participa mai des.
De la Isaccea mai vin:
1. fam. Janina si Dan Mironov proaspeti rulotisti - sosire miercuri 18.06
2. Fam. Lupu - proaspeti rulotisti - sosire joi 19.06
Noi venim tot de miercuri 18.06
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
@seby si ana: Bine ati venit în rândul nostru!
Bineînteles ca puteti participa, invitatia este adresata tuturor rulotistilor.
Veti fi înscrisi în tabelul de prezenta de persoana care-l gestioneaza.
Va asteptam!
Avem rugamintea la profil sa completati localitatea de resedinta.
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius