Am ramas fara gaz

Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei de alimentare cu gaz (GPL).
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
STANESCU GABRIEL
Membru forum
18

Am ramas fara gaz

Mesaj de STANESCU GABRIEL »

Am ramas fara gaz in 5 zile de la instalarea buteliei pline de la Petrom.Am avut urmatorii consumatori:frigiderul nonstop,truma de la ora 19-20 la ora 7-8 dimineata sa zicem data la jumatate,si pe aragaz cred ca nu s-a gatit mai mult de 2 ore cu un singur foc.Inainte de aceasta am avut o butelie de Rompetrom cu gpl si mi-a facut cam la fel.am schimbat ceasul am verificat scaparile de gaze unde am constatat un miros de gaz dar foarte putin la robinetii de inchidere de la intare in frigider , aragaz si truma.Intrebarea este daca am un consum normal sau nu si daca nu ce trebuie sa fac.
cielo executiv,avento H395 TL TEL 0745686980 0767357479
George Burneci
Membru forum
17

Mesaj de George Burneci »

Butelie de Petrom de cite kilograme? :D
Ionita Bogdan
Membru forum
18

Mesaj de Ionita Bogdan »

O butelie mica se consuma in 30 -35 ore iar una normala in ...dublu cam 60 ore.
Deci stai linistit pt ca asta este consumul normal. Vara tine mai mult pt ca se consuma tot gazul din ea , pe cand iarna va iesii din ea max 75%.
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

In mod normal frigiderul consuma 15g de gaz /ora, Truma la maxim 260g/ora si aragazul cam pe la acelasi consum ca si Truma, poate chiar mai mare.
Avand in vedere ca o butelie cu butan are in jurul a 12,5kg, consumul pare normal.
Orice problema are o rezolvare practica
STANESCU GABRIEL
Membru forum
18

Ptr dl Burneci

Mesaj de STANESCU GABRIEL »

Cred ca 12kg
cielo executiv,avento H395 TL TEL 0745686980 0767357479
BELIAL

Mesaj de BELIAL »

Nu-ti face probleme,la aceiasi parametri am cosumat si eu o butelie
Emilian Barbu
Membru forum
17

Mesaj de Emilian Barbu »

Eu am o butelie "normala" si m-a tinut de Pasti 3 zile si 2 nopti cu frigiderul 24 din 24 am gatit la aragaz destul, iar noptile a functionat truma însa la minim, pe stare de veghe, iar de 1 Mai, tot cam asa si înca mai merge. Când spun normala spun ca am cumparat-o plina din Germania special ptr rulota de la un market gen Metro, de la raionul camping si încape în locul special destinat.
Legea e ca o barieră, pe sub care trec căţeii, peste care sar dulăii şi în care intră boii!!!
VW SHARAN - 1,9 TDI - KNAUS JET 440
marin liviu
Membru forum
17

Mesaj de marin liviu »

Are cineva o idee unde se incarca buteliile de 12,5l ? Am incercat la mai multe statii GPL si mi-au raspuns ca nu au dispozitiv pt a le incarca.
George Burneci
Membru forum
17

Mesaj de George Burneci »

Cred ca trebuie sa mai incerci si la alte statii G.P.l , sau procura de la colegi . Indicate sint statiile de cartier ,unde se mai incarca la negru pt. populatie.
Tavi Dragotoiu
Membru forum
16
Oras: Timisoara
Data nasterii: 02 Apr 1975

Mesaj de Tavi Dragotoiu »

Eu am 2 butelii normale romanesti... una din ele (albastra) are la activ 10-12 nopti cu Truma, frigider f. putin iar aragaz de mai multe ori (cel putin de 30 de ori s-a gatit) si nu e goala inca. Din ce spuneti voi frigiderul pare ca consuma cel mai mult.
Tavi
RO +40745007103
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Liviu, daca avem noroc si aduce piesa la depozit, la Gura Raului voi avea eu pentru doritori 10 reductii (dispozitive) pentru incarcarea buteliilor cu GPL.
Asta bineinteles daca imi aduc gura de umplere la depozitul unde am comandat-o.
Orice problema are o rezolvare practica
Pompiliu Cireasa
Membru forum
17

Mesaj de Pompiliu Cireasa »

Sandu Toma scrie:Liviu, daca avem noroc si aduce piesa la depozit, la Gura Raului voi avea eu pentru doritori 10 reductii (dispozitive) pentru incarcarea buteliilor cu GPL.

As dori si eu un dispozitiv daca se poate :)
POMPILIU CIREASA (cardinal)
Tel: 0752 160680
Scrie răspuns