Bulgaria :Balcik

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Calin Jurca
Membru forum
17

Bulgaria :Balcik

Mesaj de Calin Jurca »

O mica excursie la vecinii nostri:am vizitat resedinta reginei Maria si gradina botanica aferenta palatului.Locuri superbe,bine conservate si ingrijite;intr-un cuvant:trebuie vizitate.
Hoteluri mici dar cochete,campinguri la marginea statiunii(10-15 E/zi 2 pers cu rulota).Se poate plati si in lei.
Bulgarii sunt amabili,vorbesc romaneste iar preturile mult mai mici ca la noi.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Amalia & Calin
0722.240.240.
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Frumos Caline, se vede treaba ca aveti un concediu super !
Orice problema are o rezolvare practica
Dan Cilan
Membru forum
17

Mesaj de Dan Cilan »

Foarte frumoasa zona , cati km sunt de la Bucuresti ?
http://www.fantanele-belis.ro/
0745634366
Ford Ranger+ Bürstner City 520
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

308 prin Giurgiu-Ruse
334 prin Constanta- Negru Voda traseu mult mai pitoresc.
Orice problema are o rezolvare practica
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Mai este un traseu mult mai scurt pe la Silistra - Dobrich- Balcic aproximativ 230km. Eu am mers pe cele 3 trasee si ca timp va recomand varianta Silistra. Referitor la Balcic , eu am ajuns a 2-a oara acum si recomand tuturor sa-l vada mai ales ca daca te afli in zona 2 Mai mai mergi 60 km. Gradina Botanica este unica iar orasul vechi are un farmec deosebit mai ales ca se afla la poalele unui mic munte care ajunge pana la mare. Panorama este superba. Macar o zi merita sa vezi ca langa noi exista zone asa frumoase si mai ales curate si civilizate, as putea spune impecabile.
Mihai Gheorghe

Mai adaug un traseu pe care am si venit, cel mai lung si nu-l recomand ca lungime si timp, prin Vama Veche. Celor care vor sa parcurga un traseu cu un peisaj superb le recomand daca nu se grabesc si nu-si menajeaza masina Bucuresti- Silistra- Negru Voda - Dobrich- Balcic
Klaudiu Boghiu
Membru forum
17

Mesaj de Klaudiu Boghiu »

te rog sa atasezi si niste poze din camping.multumesc.
MOTORHOME FIAT MONCAYO 721 SILVER 2008
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Frumos ma "grasune"! :D
Mihai Gheorghe

In Albena exista camping cu casute de tot felul nu si spatiu pentru rulote, campere. Am mai vazut un indicator spre camping inainte de Balcik insa cred ca este aceeasi poveste. N-am vazut rulote nici macar in trecere pe sosele si pot sa cred ca ei nu au inca acest hobby de masa. Culmea, ei sunt membrii FICC! Poate ma informez mai bine si scriu. Despre ALbena cred ca tour operatorul german care a cumparat statiunea n-a fost interesat decat de hoteluri astfel incat doar acestea si conditiile din ele sunt la standarde ridicate. Campingul care se intinde pe aproximativ 20hectare in padure apartine inca vechii statiuni de stat. Voi pune totusi cateva poze din camping dar si altele pentru comparatie.
Mitica Lazar( lmd )
Membru forum
17

Mesaj de Mitica Lazar( lmd ) »

Te rog sa atasezi cateva poze din campingul de la Balcik. Intentionam sa ajungem si noi, pentru ca la Marina Surf nu ne mai primesc decat daca lasam rulota pentru tot sezonul(500 Euro)
VW SHARAN 1.9 TDI + AWARD SUNSTAR
TEL. 0755047764
Victor Sava
Membru asociat
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 26 Apr 1972

Mesaj de Victor Sava »

salutare,campingul asta din Balcik are si piscina?
Victor Sava
Membru asociat
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 26 Apr 1972

Mesaj de Victor Sava »

ne poti da mai multe detalii?
Scrie răspuns