Reinvii acest topic pentru ca este exact subiectul pe care il investighez.
In duba mea VW T4 am instalat un incalzitor Trumatic E1800 (probabil demontat de pe un VW T3) si planul era sa pun un rezervor cilindric subtire sub podea in centrul masinii, cum avea si T3-Westfalia. Nu vreau sa cumpar unul vechi de 30 de ani care a stat la exterior sub masina, ruginit si probabil cu material imbatranit.
Solutie frumoasa exista, mai scumpa din Germania la
Wynen sau mai ieftina din Polonia la
Stako care are importator unic in Romania. Problema serioasa (din ce mi-a spus importatorul) este ca ei nu importa aceasta gama pentru ca nu o pot omologa, au numai rezervoare pentru GPL auto, orice montare trebuie sa fie omologata RAR (nu ISCIR ???) ca sa nu ma opreasca Garcea in trafic. Pe Garcea nu il intereseaza la ce e folosit gazul, ai butelie trebuie RAR. Ei au recunoscut ca au montat si ceva mai neautorizabil pe masini inmatriculate in Bulgaria ca acolo nu se cere RAR. Ca solutie de montat la exterior ar ramane numai un rezervor toroidal in locul rotii de rezerva, singura care are sansa sa treaca RAR-ul, dar dupa aia ce fac cu ditamai roata??? Deci chiar daca iau rezervor autorizat UE de la Wynen - ei mi-l monteaza dar apoi "ma descurc", adica sunt bun de cotizat. Alta ar fi situatia daca ar fi montat din fabrica unde RAR da omologare de tip, sau daca ar fi montat interior (macar sa nu se vada).
Solutia a 2-a e sa pun o butelie in interior. Problema e ca nu am spatiu unde sa o pun, cel putin o butelie normala de 11L. Am gasit o butelie mai mica de la un producator de butelii de oxigen care care merg si pentru
propan, testate la 300 bari si mult mai mici (14cm diametru / 7 litri) - cu care m-as simti mai in siguranta la 8 bari de GPL, daca e bine ancorata si evident inchisa in timpul mersului. Are ISCIR si e marcata cu 10 ani de valabilitate.
In literatura se spune ca trebuie dulap de otel inchis etans cu gaura spre exterior - dar asta pentru butelii de tabla normale testate la 25bari - nu s-ar putea fara? Toate rezervoarele GPL auto stau in masina fara alt dulap de otel. Eventual butelia sa stea intr-un tub din plastic inchis ermetic si cu furtun prin dusumea la exterior pentru eventualele scapari? Nu ar ajunge doar sa iau o alarma de gaz/gpl?
Deci - am nevoie de sfaturi...
Multumesc