Sfaturi pt frigider Burstner

Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea frigiderului.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
marin liviu
Membru forum
17

Sfaturi pt frigider Burstner

Mesaj de marin liviu »

Am observat ca frigiderul meu incepe sa functioneze pus la max. dupa aprox. 10 ore si nici atunci nu ingheata f. bine.Are cineva vreo idee de ce?
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Daca rulota nu e inclinata si arzatorul e curat ar trebui sa inghete in maxim 2 ore. Verifica orizontalitatea cu un boloboc mai intai. Daca nu da rezultate.....cauta topicele despre frigider si....bun lucru!
In topicele existente gasesti raspuns la toate intrebarile tale! :)
marin liviu
Membru forum
17

Mesaj de marin liviu »

M-am hotarat si am facut comanda la EXIS pt. un frigider nou , si voi cere ajutor colegilor din club pt. montarea lui[am inteles ca exista ,,profesori,, la acest capitol]. Va multumesc pt. toate sfaturile bune.
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Oricum ar fi de verificat daca nu cumva ai scurgeri de amoniac sau cumva depuneri in instalatia de absorbtie.
Vom incerca la Gura Raului sa-l rasturnam "cu fundul in sus" de cateva ori pentru a "reactiva" amoniacul din instalatie.
S-ar putea sa ai surpriza ca dupa aceasta operatie sa faci cuburi de gheata in 2 ore :D
Orice problema are o rezolvare practica
marin liviu
Membru forum
17

Mesaj de marin liviu »

Sa dea Domnu sa aveti dreptate. Si daca va merge sa renunt momentan la noul frigider?
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Nu stiu ce sa zic, al meu are 26 de ani si merge Ok !
Sandu Toma
Membru forum
17

Re: Sfaturi pt frigider Burstner

Mesaj de Sandu Toma »

From: Iancu Gabriel
To: Sandu Toma
buna seara,cum se scoate un frigider din locul sau?eu am aragazul deasupra si nu pot sa l dau la o parte din cauza duzelor ,cum se desfac?si eu as vrea sa intorc frigiderul de citeva ori.am intels ca se poate rezolva asa daca nu mai inghetza
eu l am lasat sa mearga 24 de ore si era doar o idee de gheta in congelator

Cel mai bine ar fi ca inainte de a proceda la scoaterea frigiderului din locul lui sa demontezi grila exterioara superioara de aerisire si sa vezi daca ai cumva acces la holenderul de pe teava de gaz care alimenteaza frigiderul (cheie de 14 sau 17) . Mai apoi cauti prin dulapurile din lateralele frigiderului un numar de 4-8 holzsuruburi care il fixeaza la locul lui prin peretii dulapurilor.
Aragazul se desface din cele 4-6 holzsuruburi care il fixeaza in mobila pentru a putea indeparta masca de la butoane, altfel nu poti scoate frigiderul.
Dupa ce ai scos holzsuruburile, nu uita sa desfaci conexiunile electrice la 12 si 220V din doza din perete (sub chiuveta de obicei). Succes !
Scrie răspuns