Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Referitor la organizarea probei de indemanare. Ar fi fost vorba despre un slalom printre 3 jaloane si o parcare cu spatele... Nu cred ca ar fi fost nicio complicatie... Pacat.
Daca aveti alte propuneri, faceti-le cat mai curand...
Ne incanta ideea ,dar probabil la urmatoarea intalnire organizata de dumneavoastra la Bucuresti. Si noua ne pare rau ,dar proprietarul si proprietatea,trebuiesc respectate.Este bine ca pana la urma am gasit totusi o locatie care sa multumeasca pe toata lumea,si este bine sa ne lasam loc de "buna ziua".
Cand speram sa va intalnesc si sa va cunosc domnule Sandu Toma, voi fi dezamagit atat eu cat si Truma mea. Dumneavoastra care sunteti, cred, cel mai priceput mester la partea tehnica, a-ti putea da sfaturi si indruma pe multi la aceasta intalnire.
Sper ca veti mai reflecta asupra hotararii luate si m-as bucura sa va cunosc la Zarnesti. Frigiderul meu va avea intotdeauna o bere rece pentru dumneavoastra.
reludeliu@yahoo.com
Ford Sierra 2.0 I / ‘90 + Beyerland 380-2/ ‘89
0728.899.313 0788.780.671 0723.343.915
Avand in vedere ca sunt mult mai numerosi cei care ma doresc la Gura Raului decat cei pe care-i deranjez, voi face tot posibilul sa vin pentru a intalni prietenii vechi si a-i cunoaste pe cei noi ! :D